Kara Dent - Clinica Stomatologica Bucuresti

Estetica Dentara

Nimic nu uneste mai mult oamenii decat zambetul!

Din fericire, tehnologia actuala, foarte avansata, materialele de ultima generatie si expierenta acumulata de medicii de la Kara Dent  va pot ajuta sa dobanditi un zambet spectaculos, sanatos, mai alb si stralucitor, asa cum il visati!

Albirea dentara, fatete ceramice, coroanele din zirconiu,implantul dentar sunt doar cateva din procedurile pe care clinica noastra vi le pune la dispozitie pentru a obtine un zambet fermecator. 

ALBIREA DENTARA 

Albirea dentara, un aspect important al esteticii dentare, si poate fi una dintre cele mai usoare cat si cele mai satisfacatoare proceduri stomatologice pe care le efectuam pentru pacientii nostri.

Suntem mandri sa oferim diferite optiuni pentru procedurile de albire, care sunt personalizate dorintelor si nevoilor fiecarei persoane.

De la albirea dentara pentru acasa (cu gel de albire) la albirea accelerata in cabinet -cu LASER- ce va reda zambetului tau albul pe care il doresti in doar o sedinta, fara durere si fara reactii adverse, pacientii se bucura de zambete mai luminoase si mai stralucitoare obtinute intr-o perioada foarte scurta de timp.

Albirea dintilor este recomandata oricarei persoane sanatoase, care a depasit varsta de 16 ani, deoarece pana in acel punct dintele este in formare si exista riscul sensibilizarii sale.

Galerie foto
  • ...