Kara Dent - Clinica Stomatologica Bucuresti

Implantologie

Implantul dentar este cea mai moderna solutie de tratament constand intr-o  interventie chirurgicala, prin care se inlocuieste o radacina dentara sub forma unei piese de titan, un material biocompatibil.

Plasarea implantului dentar se face dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie ( dupa caz), printr-o interventie chirurgicala dentara nu foarte complicata.

Dupa insertie se asteapta intre  3-6 luni pentru ca integrarea  implantului sa fie completa, urmand a se atasa pe implant bontul protetic, deasupra caruia medicul poate plasa coroana ceramica, puntea sau proteza dentara ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.

Totodata in functie de rezultatele investigatiilor, situatia clinica si estetica a pacientului exista mai multe variante de protezare imediata pe implanturi, de exemplu coroane individuale sau lucrari Fast and Fixed , All on 4 sau All on 6 sau Pro Arch

Printre beneficiile implantului se numara:

  • in cazul lucrarilor protetice pe implant dintii sanatosi limitanti edentatiei raman intacti;
  • inlocuiesc cu succes proteza mobila cu lucrari protetice fixe sau imbunatatesc stabilitatea protezelor mobile in cazul supraprotezarii pe implanturi;
  • ca si dintii naturali implanturile rezista in timp cu o ingrijire adecvata;
  • imbunatatirea masticatiei .
Galerie foto
  • ...