Junior & Family Dental Center - Clinica stomatologica Bucuresti

Protetica dentara

La Junior&Family Dental Center oferim solutii pentru refacerea functiilor aparatului dento-maxilar prin protezarea cu proteze fixe (coronite, punti dentare fixe) sau cu proteze mobile (proteze scheletate, supraproteze, protezele clasice acrilice).

Pretul unei lucrari dentare depinde de tipul de proteza ales sau de tratamentul implicat. Costul fix al protezei / coroanei dentare variaza de la un pacient la altul si nu poate fi determinat pâna când medicul stomatolog nu a efectuat o evaluare amanuntita.

Va recomandam ca în aceste situatii sa nu ezitati sa cereti informatii medicului cu privire la tipul protezei, materialele folosite si tipul de garantie oferita.

Lucrarea protetica se realizeaza tinând cont de urmatoarele aspecte:

  • Estetica – lucrarea protetica trebuie sa se integreze ca forma, marime si culoare cu ceilalti dinti;
  • Functionalitate si confort – lucrarea protetica trebuie sa asigure o masticatie corecta si, în acelasi timp, sa nu îngreuneze capacitatea pacientului de a vorbi;
  • Rezistenta si durabilitate – lucrarea protetica se realizeaza din materiale de calitate pentru a avea o durata de viata cât mai lunga.

Exista mai multe etape în realizarea unui proteze dentare. Dupa amprentarea realizata în cabinetul stomatologic urmeaza modelele realizate din gips, macheta si abia în final proteza dentara. Realizarea unei proteze dentare este un proces care necesita mai multe verificari astfel încât pacientul sa se bucure de confortul, functionalitatea si estetica lucrarii dentare.

Colaborarea si comunicarea permanenta cu medicii stomatologi sunt factorii care asigura reusita lucrarilor dentare.

În cadrul analizei estetice, pentru o mai buna comunicare cu pacientul si pentru obtinerea unui rezultat satisfacator, este indicata utilizarea tehnicilor de previzualizare a cazului final. De aceea, se recomanda realizarea unui model de wax, pentru demonstratie, studiu sau testare.

Galerie foto
  • ...