Interior Cleaning - Firma curatenie Bucuresti

Curatenie la domiciliu

Interior Cleaning ofera clientilor flexibilitate completa pentru a putea sa isi aleaga serviciul de curatenie in functie de propriile lor circumstante, nevoi si dorinte. Personalul nostru profesionist si foarte prietenos vine la domiciliul clientului echipat cu aparatura de ultima generatie si produse 100 % ecologice. Acesta va urma instructiunile oferite de catre dumneavoastra si pe cele stipulate in contract pentru a avea grija de locuinta asa cum va doriti.
FIRMA DE CURATENIE LA DOMICILIU
 
Spre deosebire de alti furnizori de curatenie, nu va conditionam cu modele de contracte de lunga durata. Suntem siguri ca o sa vorbeasca de la sine calitatea serviciilor noastre, preturile echilibrate si profesionalismul cu care ne tratam clientii inca de la primul apel telefonic. Astfel, cerintele dumneavoastra de curatenie pot sa fie standard sau personalizate. Daca sunt servicii standard, atunci va putem ajuta cu servicii de curatenie la domiciliu, oferind interventii saptamanal, lunar, zilnic. In cazul in care cerintele dumneavoastra de curatare sunt personalizate, cum ar fi curatenia intr-o casa in care vreti sa va mutati, curatenia generala intr-un apartament pe care doriti sa il vindeti, sau orice alta situatie, atunci puteti apela cu incredere la serviciile noastre.
Exista o flexibilitate completa in ceea ce priveste nevoile si bugetul dumneavoastra pentru a va oferi confortul si serviciile de care aveti nevoie. Putem oferi cu usurinta servicii extra de curatenie care sa includa schimbarea lenjeriei de pat, curatarea ferestrelor interioare si exterioare, un serviciu de calcat hainele si aranjarea acestora in dulapuri, udarea florilor, indepartarea prafului de pe instalatia de aer conditionat, etc. In plus, oferim la comanda si consumabile precum hartie igienica, sapun lichid, lavete igienice de hartie. Tot ce trebuie sa faceti este sa decideti ce aveti nevoie si noi vom avea grija sa va indeplinim solicitarile.
PERFECTIONARE CONSTANTA
 
Dupa ce am efectuat mii de interventii la domiciliu, consideram ca avem experienta necesara pentru a va ajuta indiferent de situatie. Ne adaptam si evoluam continuu, ca orice alta afacere care introduce servicii, masinarii si produse de ultima generatie pentru a se imbunatati constant, astfel incat sa depasim asteptarile clientilor nostri. Incurajam feedback-ul de la clientii nostri si suntem dedicati pe deplin. Actionam in conformitate cu orice feedback, deoarece il folosim ca instrument pentru imbunatatirea continua a calitatii serviciilor noastre

Galerie foto
  • ...