Interior Cleaning - Firma curatenie Bucuresti

Curatenie birouri

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul curateniei, Interior Cleanig ofera servicii de curatenie birouri pentru spatiul interior al unei companii. Oferiti angajatilor, dar si clientilor dumneavoastra un spatiu dezinfectat si igienizat care sa intre in concordanta cu valorile si cultura companiei. Pachetele noastre de curatenie birouri includ interventii zilnice, saptamanale, lunare sau anuale si presupun un proces amplu si extrem de eficient.
Echipa de profesionisti Interior Cleaning este echipata cu aparatura de ultima generatie, consumabile si produse de curatat 100 % ecologice care vor face fata oricarei provocari, fara a deteriora echipamentele, aparatura, mobilierul si tesatura dintr-un birou. Fiecare membru al echipei detine o pregatire speciala pentru a putea sa isi indeplineasca sarcinile conform cerintelor contractuale si mediului in care isi desfasoara activitatea.
Cu ajutorul aparaturii de ultima generatie asiguram o curatare profunda a pardoselii, dar si a mobilierului tapitat, oferind acestora culoarea initiala si un miros proaspat. Produsele de curatat 100 % bio ne ajuta sa indepartam in profunzime urmele de murdarie de pe covoare sau mobilier, dar si sa igienizam intregul birou, inclusiv grupurile sanitare. Consumabilele ne ajuta sa indepartam orice urma de praf din incapere si sa stergem obiectele de mobilier, usile, intrerupatoarele, clantele, vesela.
 
SERVICII COMPLETE DE CURATENIE PENTRU BIROURI
 
In ziua de astazi, reputatia unei companii constituie factorul care poate aduce succesul sau din contra falimentul. Intampinarea potentialilor clienti sau angajati intr-un mediu murdar va aduce companiei o reputatie negativa care se va solda cu pierderea potentialilor clienti, ceea ce inseamna pierderi financiare, dar si cu pierderea potentialilor angajati care ar fi putut ajuta la cresterea companiei. Echipa noastra este gata sa ofere afacerii dumneavoastra aspectul profesional de care are nevoie.

Timpul inseamna bani si nimeni nu stie mai bine ca noi cum sa ofere clientilor economii de timp si bani. Datorita echipamentelor profesionale, procesul de curatenie birouri va fi efectuat in cel mai scurt timp posibil, la cele mai inalte standarde de calitate. In functie de orarul dupa care functioneaza compania dumneavoastra, puteti alege orele de interventie ale echipei noastre. De asemenea, nu va mai fi necesara angajarea unei persoane suplimentare care sa indeplineasca sarcinile de curatenie in birou. In plus, Interior Cleaning vine mereu cu discount-uri consistente pentru clientii fideli.

Galerie foto
  • ...