Interior Cleaning - Firma curatenie Bucuresti

Curatare mochete, covoare, canapele si saltele

De mai bine de 10 ani, Interior Cleaning Solution este operatorul profesionist care se ocupa de curatarea mochetelor, covoarelor si saltelelor, oferindu-si astfel serviciile de curatenie atat mediului business, cat si mediului rezidential. Cu ajutorul aparatelor ce beneficiaza de o tehnologie de ultima generatie, dar si a produselor 100 % ecologice, serviciul nostru de curatare mochete, covoare si saltele elimina pana la 98 % dintre alergenii obisnuiti intalniti in fibrele acestora.
Serviciul nostru de curatare mochete utilizeaza diverse aparate si produse specifice pentru a putea oferi o curatare in profunzime. Dupa ce analizam mocheta pentru a vedea ce produse sunt necesare in functie de gradul de murdarie, cu ajutorul unui aspirator cu electrobatator eliminam in profunzime praful si reziduurile din fibra. Odata terminat acest proces, apelam la un detergent special, 100 % bio, pentru eliminarea petelor si intarirea tesaturii, urmand astfel procesul de spalare cu ajutorul unui aspirator cu injectie – extractie care nu va permite detergentului sa ramana in tesatura si care va oferi o uscare instantanee.
Procesul de curatare a covoarelor poate urma acelasi procedeu ca si in cazul mochetelor sau poate sa implice o curatare chiar la sediul nostru. In acest caz, analizam covorul, il desprafuim cu ajutorul unei masinarii specializate, apoi ii oferim o spalare automata si ii aplicam detergentul specific. Dupa aceste procese, urmeaza clatirea cu ajutorul aparatului de centrifugat care elimina 95 % din apa. Uscarea se va face intr-o camera specializata dotata cu un dezumidificator si ventilator care le usuca rapid, fara a afecta tesatura acestora. La final, atat covoarele cat si mochetele vor fi parfumate pentru a primit un miros proaspat si rezistent.
CURATARE SALTELE SI CANAPELE
 
Saltelele si canapelele necesita o atentie sporita deoarece reprezinta un mediu prielnic pentru formarea acarienilor. In procesul de curatare vom analiza gradul de murdarie pentru a utiliza detergentul bio corespunzator, apoi vom elimina praful, reziduurile din fibre si acarienii cu ajutorul aspiratorului dotat cu electrobatator profesional. Pasul urmator il reprezinta pre-tratarea cu produse speciale, apoi spalarea si uscarea cu ajutorul aspiratorul cu injectie – extractie. Cu ajutorul unui aspirator profesional cu aburi ne vom asigura ca nu vom lasa nicio urma de bacterii, acarieni sau microbi.

Galerie foto
  • ...