Interior Cleaning - Firma curatenie Bucuresti

Curatenie hale industriale

In functie de cerintele si dorintele dumneavoastra, firma Interior Cleaning va ofera solutii complete de curatenie hale industriale, personalizate conform programul dumneavoastra de munca. Curatam halele de productie in mod fiabil si rapid, de la tavan pana la podea. Indiferent daca curatam zidarie, echipamente grele si pardoseli sau eliminam reziduurile de ulei si praf - va curatam halele cu ajutorul personalului nostru expert si in conformitate cele mai recente reglementari de securitate, curatare si mediu.
Aparatele de curatare de ultima generatie permit igienizarea optima inafara programului de productie, intr-un mod foarte eficient, economisind, totodata, timp. Prin utilizarea aspiratoarelor silentioase, a aparatelor de spalat cu presiunie si cu ajutorul alpinistilor industriali profesionisti, echipati cu tehnologie de acces la altitudine (platforme de ridicare), va garantam un serviciu de curatenie complet: igienizat, decontaminat, fara mucegai, igrasie, urme de pete, motorina, cauciuc.
DE CE ESTE IMPORTANTA CURATAREA HALEI DE PRODUCTIE?
 
Pe langa imbunatatirea sigurantei, calitatii si productivitatii, o hala industriala curata si igienizata va asigura ca angajatii, furnizorii si clientii o sa detina o imagine buna despre compania dvs., ceea ce va ajuta la crearea reputatiei pozitive. Curatarea obisnuita necesita mult timp, iar multe companii nu pot gestiona singure aceasta activitate. De aceea, folosim personalul nostru competent si cu experienta, echipat cu aparatura si produse de ultima generatie, pentru a efectua curatarea halelor industriale dupa un plan de curatare optim si eficient.

Galerie foto
  • ...