Instalator Bucuresti - Instalatii sanitare, termice, electrice si zugraveli

Servicii Desfundare canalizare

S-a infundat toaleta, ai inundat vecinul, s-a spart o teava, s-a blocat o canalizare? Suntem pregatiti oricand sa intervenim pentru desfundare canalizare Bucuresti si sa readucem rapid si eficient lucrurile la normal.

Poate te gandesti ca tie nu are cum sa ti se intample, ca esti atent, ca problema asta cu desfundare canalizare Bucuresti sau Ilfov apare doar la cei neglijenti. Dar hai sa vedem de ce este posibil ca si tu sa ai nevoie de ajutorul nostru.

De ce ai putea avea nevoie de servicii desfundare canalizare?

  • Scurgerile de la dus si de la cada nu sunt lipsite de provocari. De obicei, acolo problema o reprezinta parul sau depunerile de sapun din sifon sau de pe tevile de scurgere.
  • Chiuveta de la baie se poate infunda cu par, pasta de dinti, sapun si murdarie. Vazand acest lucru, poate vei incerca sa o desfunzi cu mana ori cu o pompa manuala. Din pacate, de cele mai multe ori, asta ar putea fi o interventie casnica temporara. Dar, in timp, peretii tevilor se acopera cu murdarie, iar de aici la blocaje mai este doar un pas foarte mic. Cand acest lucru se intampla, doar un profesionist in desfundare canalizare Bucuresti te mai poate ajuta. In astfel de situatii, echipa noastra va interveni prompt si va indeparta murdaria, firele de par si depunerile si va curata integral tevile astfel incat acestea sa functioneze ca si cand ar fi abia instalate.
  • Scurgerile in pardoseala sunt des intalnite in subsoluri, spalatorii si garaje. De asemenea, pot fi regasite in terase, alei si in bai. Aceste scurgeri sunt prevazute cu un sifon care ar trebui mentinut plin cu apa pentru a preveni mirosurile neplacute si scurgerile de biogaz din canalizare sau fosele septice. Aceste scurgeri trebuie verificate periodic pentru a avea certitudinea ca nu sunt infundate si pot sa preia apa de pe pardoseala, prevenind inundatiile.
  • Murdaria si gunoaiele pot infunda sifoanele de pardoseala, dar noi te putem ajuta sa scapi de problema fara dureri de cap!
  • Multe dintre burlanele care indeparteaza apa din jgheaburile de pe acoperis sunt conectate la sistemul de canalizare al orasului prin tevi subterane. Acestea se pot infunda cu frunze si gunoaie si pot refula. 

In toate aceste situatii si multe altele cand canalizarea se blocheaza, echipa noastra de profesionisti in desfundare canalizari poate interveni rapid. 

Galerie foto
  • ...