Instalator Bucuresti - Instalatii sanitare, termice, electrice si zugraveli

Instalatii electrice Bucuresti si Ilfov

Instalatii electrice si servicii pentru acasa ori la birou. Cu o experienta indelungata in acest domeniu, profesionistii electricieni din echipa noastra sunt pregatiti sa intervina rapid pentru a va ajuta cu orice problema pe partea de curent electric, lumina, tablouri, sigurante.

Fie ca este vorba de o pana de curent sau de o lucrare mai complexa pentru instalatia electrica, electricienii nostri autorizati va pot ajuta. Remediem rapid avariile survenite din diferite cauze si nu doar atat – investigam, verificam si va comunicam care sunt cele mai sigure solutii pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra. Lucram atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice – ne puteti chema in orice locatie (acasa, la birou, la un spatiu comercial, un depozit, casa de vacanta etc).

Oferim servicii calitative si avantajele noastre competitive sunt seriozitatea, experienta, rapiditatea de interventie si solutiile optime. Practicam preturi decente pentru proiectare, constatari, verificare instalatii vechi sau abia puse in functiune, reparatii, montaje si inlocuire.

Daca inlocuirea unei luste pare ceva simplu si lipsit de pericol va sugeram sa evitati provocarile de acest gen existand riscul sa va electrocutati si, fie sa cadeti de pe scaunul pe care v-ati urcat ca sa ajungeti la tavan sau pe o scara si sa va accidentati in cadere sau sa mai scapati si lustra din mana.

Acestea nu sunt situatii ipotetice ci intamplari reale ce ne-au fost povestite de o parte din clientii ce ne-au cerut ajutorul in definitivarea actiunilor incepute de ei.

De la inlocuirea intrerupatoarelor, prizelor, lustrelor, aplice, refacerea traseelor sau inlocuirea de tablouri si sigurante electrice va stam la dispozitie cu echipe profesioniste de interventie rapida si de inalta calificare.

 

Punem siguranta si calitatea pe primul loc

Tratam orice lucrare cu acelasi interes. Verificam in detaliu problema pentru un diagnostic corect si propunem cele mai bune solutii, sigure si viabile pe termen lung. Stim ca timpul este pretios pentru clientii nostri si de aceea ne propunem sa intervenim de fiecare data cat mai prompt. In cele din urma, intelegem ca atunci cand ne facem treaba cu maxima seriozitate, clientii nostri ne vor recomanda mai departe prietenilor si familiilor lor. Va asiguram de toata implicarea noastra.

Lista noastra de servicii pe partea de instalatii electrice include

– Montaj instalatii electrice pentru locuinte, birouri si spatii comerciale– Instalatii de impamantare– Sisteme de degivrare– Montaj sisteme de incalzire electrica in pardoseala– Montaj tablouri electrice– Montare contoar electric– Contoare monofazice si trifazice– Mentenanta si interventii urgente– Montare prize si comutatoare electrice/ intrerupatoare– Montare protectii impotriva electrocutarii

Aveti nevoie de un electrician autorizat pentru reparatii instalatii electrice?

– Montaj instalatii, sisteme si retele electrice in conformitate cu documentatiile tehnice– Executare masuratori electrice dupa instalari sau reparatii– Verificare stare tehnica instalatie electrica– Executare modificari si reconditionari tehnice– Intretinere si reparatii pentru instalatii automatizate– Montaj si punere in functiune aparate, masini si utilaje electrice– Realizare revizii tehnice, mentenanta si reparatii instalatii, utilaje, masini

Galerie foto
  • ...