HyperCubic IT Outsourcing - Service si Mentenanta Computere Bucuresti

Mentenanta Hardware & Software

Beneficii

 

Serviciile de mentenanta reprezinta punctul de intalnire dintre zona de IT si obiectivele de business, aducand clientilor o serie de beneficii importante: asumarea intregii responsabilitati cu privire la managementul si functionarea eficienta a sistemului informatic, predictabilitatea si reducerea costurilor administrative si logistice, accesul la competente tehnice superioare, consultanta in achizitionarea de noi produse si servicii IT.

 

Calitate la nivel inalt

Pentru a oferi un pachet complet de mentenanta, aceste servicii sunt impartite in patru categorii, acoperind toate sectoarele infrastructurii IT: zona de hardware, software, solutii IT si servicii de suport integrat (mentenanta pentru calculatoare si periferice, implementarea si administrarea echipamentelor de tip server, managementul situatiilor de risc, audit si consultanta IT, proiectare si executie lucrari de infrastructura IT, solutii de hosting, service IT).

 

Abonamente complete

 

Pentru va asigura o buna functionare a sistemului, actiunea de mentenanta trebuie sa vizeze mai mult decat simpla functionare a echipamentelor folosite. Actiunile de sine statatoare, precum cele de monitorizare sau interventiile spontane trebuie sustinute de un plan de mentenanta, cu revizii lunare si audituri anuale. Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, am creat o serie de abonamente pentru serviciile de mentenanta care sa indeplineasca cerintele oricarei companii: Full-time management, Adaptabilitate extrema, Eficienta la distanta.

Galerie foto
  • ...