HyperCubic IT Outsourcing - Service si Mentenanta Computere Bucuresti

Service laptop

Divizia de Service de Laptopuri asigura reparatii si piese de schimb pentru orice model de laptop sau netbook indiferent de  producatorul acestuia.

Solutiile oferite de divizia de service sunt servicii de tip post-garantie si se adreseaza atat firmelor cat si persoanelor fizice.

Service echipamente portabileInlocuire componenteDiagnosticare laptopDisplayCuratare laptop de prafTastaturaReparatii placi videoAlimentatorReparatii placi de bazaBaterieReparatii tastaturiUnitate opticaInlocuire displayMemorieReparatii BGA-uriHard-diskInterventii chipset/BIOSCarcaseUpgrade laptopBalamale

 

 De fiecare data vom incerca sa reparam o componenta inainte de a o inlocui. Vom face tot posibilul pentru a pastra costul final al reparatiei la un nivel cat mai scazut.

Preturile oferite de noi pentru reparatii sunt de pana la cinci ori mai mici decat cele ale inlocuitului complet al echipamentului defect.

Reparatia unui laptop presupune diagnosticarea, oferirea solutiilor de remediere, cererea acordului catre client si reparatia efectiva.

Toate reparatiile efectuate in service-ul nostru beneficiaza de GARANTIE intre 3-12 luni.

Galerie foto
  • ...