HyperCubic IT Outsourcing - Service si Mentenanta Computere Bucuresti

Audit si Consultanta IT

  • Analiza tehnica & comerciala

    In timp ce analiza comerciala este axata pe obiectivele de business ale companiei si modul in care acestea sunt sustinute de infrastructura IT, cea tehnica reprezinta o verificare a intregului sistem informatic si a securitatii acestuia. Vizam si identificam influenta sistemelor si a echipamentelor asupra activitatii generale si deficientele sistemului IT si evaluam riscul IT la nivel de companie, pentru siguranta acesteia.

  • Consultanta

    Rezultatele auditului nu ar aduce, insa, o valoare adaugata fara a fi transformate in noi obiective IT, care sa le poate sprijini pe cele comerciale si operationale. Pornind de la infrastructura IT si procesele de lucru actuale, stabilim, alaturi de fiecare client in parte, tintele pe care vrem sa le atingem si durata de timp alocata fiecarui obiectiv. Pentru atingerea acestora, specialistii nostri vin cu o gama de solutii personalizate, menite sa se muleze pe cerintele si nevoile fiecarei companii. Raportandu-ne la domeniul de activitate, transformam obiectivele clientului intr-un proces de eficientizare practic si accesibil.

  • Sustenabilitate

    Sustenabilitatea solutiilor oferite este intotdeauna unul dintre aspectele importante pe care le avem in vedere atunci cand trasam aceste obiective. Optimizam mereu costurile necesare implementarii solutiilor oferite, mai ales prin prisma imbunatatirii unor factori precum productivitatea angajatilor si eficienta consumului de energie, care pot creste profitul oricarei companii.

Galerie foto
  • ...
  • ...