Electrical Connect (EL-CON) Instalatii electrice civile si industriale - Bucuresti

Instalatii de iluminat si prize

Realizam orice fel de instalatii electrice pentru iluminat si prize. Toate instalatiile electrice de iluminat si prize fiind executate conform normelor in vigoare. Iar pentru ca aceste instalatii electrice sa fie cu adevarat eficiente, trebuie ca solutiile oferite sa fie adaptate necesitatii fiecarei cladiri sau locatii in parte. Pentru ca fiecare cladire este diferita prin aspect si prin utilitate. De exemplu, in cladirile rezidentiale, in cladiri publice, in locuinte instalatiile se realizeaza ingropat, iar in cele industriale (santiere, hale, baraci) instalatiile se executa aparent.

Instalatiile de iluminat si prize pot fi interioare sau exterioare, iar executia fiecareia dintre cele doua trebuie sa tina cont de diferentele dintre ele; astfel, pentru fiecare exista solutii speciale. Personalizarea serviciilor este un aspect foarte important pentru orice domeniu, iar noi intelegem diferentele, nevoile si specificitatile fiecarui client, astfel incat suntem pregatiti sa oferim cele mai potrivite solutii pentru fiecare. Echipa de experti este formata din proiectanti, ingineri si electriciei, specializati, care cunosc foarte bine domeniu instalatiilor electrice civile si industriale si pot oferi solutii cat mai eficiente.

Compania noastra va ofera lucrari de montare in locatii noi sau inlocuire a instalatiei electrice pentru apartament, garsoniera, vila, sedii de companie, hale industrial, etc. Aceste servicii se fac de catre electricieni autorizati ANRE.

Inlocuirea unui instalatii electrice existente, necesita demontarea tuturor componentelor, testarea cablajului existent si pregatirea noilor circuite electrice, a tabloului electric sau aparatajului pentru montaj. Tablou electric se va proiecta in functie de numarul de circuite si de consumatori.

Galerie foto
  • ...