Electrical Connect (EL-CON) Instalatii electrice civile si industriale - Bucuresti

Instalatii de alimentare cu energie electrica

Realizam instalatii de alimentare cu energie electrica pentru consumatori electrici precum tablouri electrice, utilaje electrice, grupuri de pompare, alimentare pentru echipamente medicale sau pentru echipamente profesionale. Alimentarea cu curent electric se face cu legaturi de la tablourile generale de curent la consumatorii electrici care apartin de fiecare cladire in parte. Tablourile electrice generale pot fi alimentate cu energie electrica de joasa tensiune, prin intermediul sistemului de conductori electrici cu cabluri din cupru armat care se instaleaza in subteran. Aceste cabluri vor fi amplasate la o adancime de 0,9 m sub pamant. De asemenea, in cazul consumatorilor electrici cu rol de protectie contra incendiilor (precum hidrofoarele exterioare de incendiu) tablourile generale electrice mai pot fi alimentate cu niste conductori electrici speciali, realizati din cupru rezistent la foc.

Executa orice fel de instalatii electrice – de la instalatii de baza, pana la instalatii complexe personalizate – pentru cladiri civile, comerciale si pentru cladiri industriale. Gama variata de instalatii electrice care pot fi realizate si implementate cuprinde instalatii de legare la pamant, instalatii de paratrasnete, instalatii de alimentare cu energie electrica pentru mai multi consumatori, instalatii de iluminat, instalatii de prize si de curenti slabi.

Fiecare proiect de instalatii electrice necesita servicii personalizate, pentru a functiona in mod eficient chiar si pe termen lung. De aceea, echipa noastra este pregatita pentru a raspunde chiar si celor mai complexe cerinte in acest domeniu. Pot fi puse la punct instalatii personalizate care sa raspunda in mod specific necesitatilor diferite ale fiecarei cladiri sau locatii in parte.

Tipuri de instalatii electrice

  • Instalatii electrice destinate iluminarii si furnizarii energiei electrice prin prize.
  • Instalatii electrice de forta si de comanda.
  • Instalatii electrice curenti slabi: Internet, Telefonie, Cablu TV.
  • Sisteme complete Anti Efractie, Supraveghere Video CCTV.
  • Automatizari
  • Tablouri electrice de distributie.
  • Instalatii electrice de protectie împotriva electrocutarii, paratrasnete si prize de pamânt.
  • Extinderea sau modernizarea actualei instalatii electrice
  • Oferim posibilitatea de realizat instalatii electrice de calitate, net superioara, pentru orice tip de imobil civil sau industrial. Ne dorim ca fiecare client sa fie unul fericit, de aceea executam proiectele de instalatii cu maxima atentie la detalii si profesionalism.

    Asadar alegeti orice tip de instalatie doriti si noi realizam orice lucrare cu un grad inalt de profesionalism si seriozitate, la preturi fara egal. Intrati chiar acum pe site-ul nostru si cereti detalii cu privire la instalatiile care se potrivesc cel mai bine, in functie de necesitatile dumneavoastra.

    Pentru instalatii de alimentare cu energie electrica a unor consumatori noi reprezentam alegerea ideala de realizat instalatii electrice.

    La instalatiile cu impamantare realizam un ansamblu format din electrozi ingropati in pamant, legati intre ei, si conductoare de legare la pamant. Acestea au rolul de a conduce in pamant, in conditii de maxima siguranta a curentilor provenind din descarcari atmosferice, asigurarnd astfel un anumit mod de functionare a instalatiilor de curenti tari sau telecomunicatii.

    Extinderea retelelor electrice de joasa tensiune este un serviciu care necesita interventia unor specialisti in domeniu. Firma noastra va pune la dispozitie personal calificat, atestat si cu experienta.

    Servicii extindere retele electric 

    EL-CON ofera servicii complete de extindere a retele electrice de joasa tensiune. Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile de extindere a retelelor electrice oferite va rugam sa ne contactati. Orice serviciu prestat de noi este gandit astfel incat sa intampine toate cerintele dumneavoastra.

    Galerie foto
    • ...