Dental France-cabinet stomatologic- Pipera

Chirurgie oro-maxilo-faciala

Chirurgia oro-maxilo-faciala este o ramura a medicinei dentare ce se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor localizate in sfera oro-maxilo-faciala care necesita preponderent interventii chirurgicale. Medicul chirurg oro-maxilo-facial trateaza de la afectiunea unui dinte ce prezinta la apex un chist pana la tumori maligne.

Medicii clinicii stomatologice Dental France au multi ani de experienta si sunt specializati in tara si in strainatate pentru realizarea interventiilor de chirurgie dentara foarte complexe la cele mai inalte standarde. Operatiile dentare, sau operatiile la dinti, cum mai sunt numite, nu trebuie sa fie dureroase, nu trebuie sa fie o sursa de teama pentru dvs ca si pacienti.

Chirurgia oro-maxilo-faciala prezinta doua ramurii: chirurgie dento-alveolara (sau chirurgia mica) si chirurgia maxilo-faciala:

  • Chirurgia oro-maxilo-faciala se ocupa pe langa manoperele de chirurgie dento alveolara si cu tratamentul tumorilor maligne si a anomaliilor dento faciale. Chirurgia oro-maxilo-faciala presupune o pregatire profesionala indelungata a medicului chirurg acesta fiind nevoit sa studieze si medicina generala;
  • Chirurgia dento-alveolara se ocupa cu interventii chirurgicale care se pot efectua si ambulatoriu: rezectii apicale, extractii de dinti inclusi si semiinclusi sau cu morfologie atipica, tumori benigne, regularizari de creasta alveolara sau implanturi dentare.

Operatiile sunt poate cele mai temute tratamente stomatologice, dar in clinica noastra stomatologica sunt si extrem de importante, ele fiind intodeauna parte dintr-un tratament complex de reabilitare orala; de cele mai multe ori aceste tratamente preced aplicarea unor proteze, lucrari protetice sau implanturi dentare.

Galerie foto
  • ...