Dental France-cabinet stomatologic- Pipera

Consultatia stomatologica

Are ca obiectiv principal formarea unei relatii de tip medic-pacient si presupune evaluarea starii de sanatate orala, stabilindu-se astfel diagnosticul, daca este cazul, si un plan de tratament. Chiar daca pare un lucru banal, o atitudine neglijenta in ceea ce priveste consultatia, din partea dvs sau a medicului poate aduce dupa sine repercursiuni grave, cum ar fi tratamentul incorect.

In cadrul aceastei prima vizite veti cunoaste echipa Dental France, personalul prietenos si placut, precum si dotarile moderne ale clinicii, care ne ofera posibilitatea de a va promite un tratament dentar de cea mai buna calitate. Va oferim posibilitatea realizarii unei consultatii profesioniste de specialitate, in cadrul careia va vor fi prezentate optiunile de tratament, interventiile recomandate, structurate pe faze, durata de realizare si costurile asociate.

Prima consultatie stomatologica trebuie sa aiba loc cel mai devreme pana la sase luni de la aparitia primului dinte si nu mai tarziu de varsta de 12 ani, iar perioada maxima intre controale - in cazul in care nu apare nicio problema - trebuie sa fie de 6 luni. Vizitele regulate la medicul stomatolog identifica din stadiul incipient probleme dentare, evitand astfel durerea si pierderi de timp si bani. Afectiunile dentare netratate duc la pierderea dintilor.

Consultatia initiala are mai multe obiective:

  • Intocmirea fisei pacientului;
  • Cunoasterea de catre medic a istoricului medical al pacientului;
  • Examinarea clinica;
  • Stabilirea diagnosticului;
  • Schitarea planului de tratament cu expunerea optiunilor existente si realizarea unui cost estimativ;
  • Intelegerea nevoilor pacientului pe termen scurt si lung si a preferintelor acestuia.

La sfarsitul consultatiei primare se stabileste impreuna cu pacientul un plan de tratament. Totodata medicul trebuie sa se asigure ca pacientul este bine informat in privinta educatiei orale si va oferi detalii despre periaj, utilizarea atei dentare si a apei de gura.

Galerie foto
  • ...