Dental France-cabinet stomatologic- Pipera

Protetica dentara

Protetica este o specializare a stomatologiei a carei misiune este sa asigure obtinerea unei danturi normale si de a oferi pacientilor echilibrul functional, estetic si psihic.

Protetica dentara gaseste cele mai potrivite solutii de tratament pentru refacerea integritatii arcadelor intr-un mod estetic si functional in perfecta armonie cu celelalte structuri din cavitatea bucala, daca acestea au fost grav alterate de pierderea unuia sau a mai multor dinti sau de tocirea dentara excesiva.

Lucrarile protetice pot fi:

  • Lucrari protetice - coroane sau punti;
  • Proteze dentare fixe sau detasabile;
  • Fatete dentare;
  • Incrustatii dentare.

Lipsa unui dinte sau a unui grup de dinti lasa un loc liber pe arcada si poate produce tulburari fizionomice, fonetice si masticatorii, tulburari care pot determina afectiuni parodontale, articulare sau digestive.

Avind colaborari cu importante laboratoare de tehnica dentara, specialistii nostrii realizeaza lucrari protetice din materiale de ultima generatie

Pentru ca folosim materiale de cea mai buna calitate, pentru ca avem o colaborare stransa cu tehnicienii dentari si pentru ca acordam o atentie speciala dorintelor pacientului, obtinem lucrari protetice care exceleaza prin estetica si functionalitate.

Galerie foto
  • ...