Dentexpert Magic -clinica stomatologica - Bucuresti

Estetica dentara

Zambetul este cartea noastra de vizita si ne poate scoate uneori din situatii dificile. Exprimam prin el o gama de sentimente, de aceea trebuie sa fie cat mai aproape de perfectiune.

In clinica stomatologica Dentexpert Magic este acordata o grija deosebita acestei specialitati – estetica dentara.

O carie vizibila, o fisura, fractura unui unghi dentar, absenta unui dinte, inghesuirea dentara, pigmentarea de diverse cauze, tartrul, toate sunt probleme pe care echipa noastra le poate rezolva, dandu-va astfel din nou incredere in zambetul dumneavoastra.

Fara discutie, colaborarea cu celelalte discipline este absolut necesara. Prezenta tuturor specialitatilor in cabinetul stomatologic Dentexpert Magic din Bucuresti si Brasov economiseste timpul, atat de pretios pentru noi toti.

Din metodele de rezolvare a problemelor inestetice amintim: • tratamentul cariilor si inlocuirea obturatiilor metalice cu materiale compozite a caror varietate coloristica reface impecabil culoarea dintelui natural.

• fatetarea, directa sau indirecta, presupune aplicarea unui strat subtire de material compozit sau ceramica pe suprafata dentara in scopul repararii micilor defecte coloristice sau de structura. Fatetarea respecta vitalitarea dintelui, slefuirea fiind minim invaziva sau non-invaziva.

• albirea dentara utilizand geluri profesionale de albire.

• coroane integral ceramice ce refac distructii mari ale tesutului dentar. Ceramica integrala este cel mai bun material dentar, biocompatibil si extrem de fizionomic. Este aproape imposibil de sesizat diferenta fata de un dinte natural!

Galerie foto
  • ...