Dentexpert Magic -clinica stomatologica - Bucuresti

Terapie dentara cu laser

Laserul dentar folosit in clinica stomatologica Dentexpert Magic ce se regaseste in gama de servicii oferite de aceasta este un varf al tehnologiei in domeniu. Produs al firmei americane Biolase, schimba complet conceptia tratamentelor dentare, inlocuind instrumentele clasice rotative atat de temute pacientilor. Caria dentara poate fi rezolvata acum prin aceasta tehnologie non-contact, fara anestezie, fara durere, fara vibratii si fara zgomote adiacente.

Endodontia foloseste laserul dentar pentru sterilizarea perfecta a canalelor radiculare. In chirurgia dento-alveolara si implantologie, in paradontologie si protetica, practic in toate specialitatile stomatologice, laserul isi gaseste aplicatii spectaculoase. Se renunta astfel la instrumentarul clasic (bisturiu, freze dentare, chiurete dentare, freze trepan, etc). Unul din marile avantaje este reducerea aparitiei durerii cu pana la 90% ceea ce scade pana la zero nevoia de anestezie, iar sterilizarea tesuturiler infectate se realizeaza cu o rata de pana la 99%.

Microscopul dentar utilizat de clinica stomatologica Dentexpert Magic permite vizualizarea perfecta a tuturor detaliilor stomatologice. Toate tratamentele efectuate sub microscop elimina eventualele imperfectiuni ale tratamentelor realizate sub privire directa. Microscopul dentar isi gaseste aplicatia cu predilectie in paradontologie si endodontie, unde campul operator este de ordinul zecimilor de milimetru pana la 3-4 mm.

Galerie foto
  • ...