Dentexpert Magic -clinica stomatologica - Bucuresti

Chirurgie si implantologie

In clinicile Dentexpert Magic specialistii in chirurgie dento-alveolara va pot rezolva orice problema, de la simplele extractii ale dintilor monoradiculari, pana la extractia molarilor de minte sau a altor dinti inclusi submucos sau intraosos. Puteti beneficia de interventii chirugicale cu inserare de implanturi, aditii osoase, sinus lift, operatii cu lambou..

De ce implantul dentar?

Implantul dentar este un surub de titan care se insera chirurgical in osul alveolar, in zona edentata. Absenta unuia sau mai multor dinti poate fi rezolvata prin mai multe metode: efectuarea unor proteze mobile, a unor punti dentare intre dintii adiacenti spatiului edentat sau inlocuirea dintilor absenti printr-un implant dentar.

Fara discutie, implantul dentar este rezolvarea cea mai moderna si mai fiziologica a edentatiilor. Aceasta metoda exclude afectarea dintilor vecini prin slefuirea specifica puntilor dentare si permite preluarea si transferul fiziologic al fortelor masticatorii in os.

Aceasta interventie are loc sub anestezie locala. Dupa inserarea implantului urmeaza o perioada de 4-6 luni, necesara integrarii acestuia in osul alveolar.

Dupa acest interval de timp se practica o incizie circulara in zona implantului pentru aplicarea bontului protetic. Acesta se amprenteaza in vederea realizarii coroanelor dentare care vor restabili, functional si fizionomic, integritatea arcadelor dentare .

Galerie foto
  • ...