Confort Dent-cabinet stomatologic-Bucuresti

Profilaxie si cosmetica dentara

Un renumit medic dentist spunea odata ca “Munca unui stomatolog este cea mai apreciata atunci cand este invizibila!” Din acest concept  a evoluat  COSMETICA DENTARA, parte a stomatologiei care permite redarea aspectului natural al dintilor dumneavoastra fara a “trada” prezenta tratamentelor dentare.

 

Trebuie sa stiti ca un dinte inghesuit sau in afara arcadelor, o pata colorata sau o pigmentare generala a dintilor, un unghi fracturat sau o carie vizibila, sunt toate probleme pe care medicii nostri le vor rezolva prin metode moderne si eficiente!

 

 Cum scapam de tartru?

 In cabinetul stomatologic ConfortDent Militari pornim de la certitudinea  ca zambetul frumos incepe cu sanatatea dintilor si a gingiilor! La inceputul oricarui tratament, detartrajul cu ultrasunete si periajul cu paste profesionale vor indeparta tot tartrul si coloratiile de natura exogena (cele datorate tutunului, ceaiului, cafelei etc.)  Doar in urma acestor manopere vom putea  confirma sau infirma cu exactitate prezenta cariilor sau  daca este necesara albirea dentara.

 

Tratarea cariilor in cabinetul nostru din Bucuresti se face doar cu materiale care imita perfect culoarea dintilor dumneavoastra . Numite generic compozite , plombele dentare din aceste materiale sunt deopotriva fizionomice si resistente, dar asigura si protectia nervului dentar.

 

 Albirea dentara

 Daca optati pentru albirea dentara pentru a obtine zambetul stralucitor pe care il doriti, iata care sunt sfaturile noastre privind aceasta manopera:

-         In cabinetul nostru din Bucuresti albirea dentara se realizeaza cu geluri speciale OPALESCENCE, material acceptat atat de ADA (Asociatia Dentistilor Americani), cat si de Asociatia Medicilor Stomatologi cu practica privata din Romania

 

-         Modalitatea de albire dentara aleasa de medicii nostri prezinta cele mai multe avantaje, durata tratamentului cat si aplicarea constanta a protectiei cu Flour vor DIMINUA LA MAXIMUM APARITIA SENSIBILITATII DENTINARE.

 

-         Albirea dentara se realizeaza in doua etape: primele doua sedinte vor fi in cabinet (sub atenta supraveghere a medicului), urmand ca acasa sa continuati prin aplicarea unui gel in gutierele de albire realizate pe masura dumneavoastra. Intregul proces va dura o saptamana, dupa fiecare sedinta aplicandu-se fluor local.

 

 Coroanele dentare ceramice

 Metode din ce in ce mai tehnologizate au permis realizarea in zilele noastre a diverselor coroane si fatete dentare integral ceramice care permit refacerea in totalitate a fizionomiei naturale a dintilor.

 

Cabinetul stomatologic ConfortDent Militari coloaboreaza cu laboratoare dentare ce au in dotare aparatura computerizata ce va permite realizarea lucrarilor in timp scurt si cu o perfecta adaptare cazului dumnoavoastra. Va recomandam:

 

-         coroane ceramice (portelan) pe suport de zirconiu – pentru cel mai bun aspect estetic in zona frontala, usurinta in purtare (greutatea lor scazuta) si efectul de “dinte natural”, recunoscut de pacientii din intreaga lume. Sunt cele mai utilizate pe plan mondial la ora actuala, tehnologia de care este nevoie in realizarea lor crescandu-le insa pretul.

 

Atentie la produsele ieftine! Unii producatori scad continutul in oxid de zirconiu pentru a rezulta coroane ieftine, dar cu o stabilitate insuficienta si care nu rezista in timp!

 

-        fatete ceramice – cu sau fara preparatie pe dintii naturali, sunt utilizate pentru a reconstitui doar fata anterioara a dintelui in cazuri de fracturi dentare, dinti inghesuiti sau spatiati, modificare a culorii dintilor rezistenta la albire.

Galerie foto
  • ...
  • ...