xServers Bucuresti - Hosting, Servere dedicate, VPS

Certificate SSL: GeoTrust, Comodo, VeriSign

Protejeaza-ti informatiile trimise prin Internet!

 

Siguranta si increderea de care ai nevoie. Castiga azi increderea clientilor tai, datele lor sunt in siguranta prin certificatele SSL obtinute de la trei mari autoritati de certificare.

Domain Validation Certificate folosite pentru recunoasterea domeniilor in Internet. Se genereaza numai proprietarului domeniului. Preturi incepand de la 19 Euro.

Organization Validation sau BusinessID Certificate folosite pentru recunoasterea firmelor in Internet. Se genereaza pe baza actelor firmei. Preturi incepand de la 99 Euro.

Extended Validation sau Browser Green Bar Certificate folosite pentru recunoasterea domeniilor in Internet. Se genereaza numai proprietarului domeniului. Preturi incepand de la 199 Euro.

Ce e un certificat SSL?

Certificatul SSL indeplineste doua functii:

- asigura confidentialitatea datelor (prin incriptare);

- o autoritate independenta asigura ca proprietarul site-ului este cel legitim.

De ce sa alegeti un certificat cu EV?

EV este o tehnologie noua care garanteaza verificarea proprietarului site-ului dupa cele mai riguroase standarde din industrie. Un astfel de certificat va castiga pe deplin increderea clientilor site-ului tau. In plus, are si un efect vizual - bara browser-ului va fi intotdeauna verde, cu numele proprietarului si al autoritatii de certificare.

Ce este o autoritate de certificare (Certification Authority sau CA)?

Este o organizatie care verifica si garanteaza proprietarul certificatului. Certificatul este semnat electronic cu cei mai buni algoritmi de incriptare si cu cele mai riguroase norme de securitate. Daca semnatura este compromisa, CA se obliga sa plateasca daune de pana la un milion de dolari (in functie de certificat). Atentie! Certificatul garanteaza proprietarul site-ului si nu securitatea site-ului.

Galerie foto
  • ...
  • ...