xServers Bucuresti - Hosting, Servere dedicate, VPS

Cloud Web Hosting xServers

Resurse hardware garantate, viteza si securitate

 

Resurse hardware garantate

Pentru orice pachet Cloud Hosting, iti garantam resurse hardware distinct alocate contului tau prin metoda de virtualizare Cloud Linux. Astfel, primului pachet de gazduire Cloud Web Hosting Standard ii sunt alocate 2 GB memorie RAM si 3 GHz procesor, urmatorului pachet Cloud Hosting Professional ii sunt alocate 2 GB memorie RAM si 3.5 GHz procesor, iar pentru pachetul Cloud Hosting Enterprise resursele garantate sunt de 2 GB memorie RAM si 4 GHz procesor. Pentru toate aceste trei pachete, panoul de control instalat este cPanel.Pentru cei care doresc acces la interfata de tip Reseller WHM, am conceput pachetele Cloud Hosting Reseller ce presupun cate o masina virtuala Cloud VPS dedicata fiecarui client si administrata de catre noi. Pe acest VPS este instalata gratuit licenta de WHM/cPanel si resursele hardware alocate sunt: 2 vcore @2GHz procesor, 2 GB memorie RAM si 24GB storage SSD pentru pachetul Standard, respectiv 3 vcore @2GHz procesor, 3GB RAM si 45GB storage SSD pentru pachetul Premium. Valorile storage-ului prezentate anterior reprezinta spatiul disponibil DUPA instalarea sistemului de operare. Tot la acest pachet de gazduire web oferim interfata web de acces in cadrul careia clientul poate observa permanent graficele de consum ale resurselor hardware alocate. La celelalte pachete, aceste grafice se ofera clientului pe e-mail, la cerere.

Storage SSD de inalta performanta

Viteza de scriere/citire de 550 Mbps si timpul de acces de 0,015 ms asigurate de acest tip de storage, vor face ca site-ul tau sa aiba un timp foarte mic de incarcare. Astfel, motoarele de cautare il vor pozitiona inaintea altor site-uri. 

IP dedicat

Pentru orice pachet ales, iti punem la dispozitie gratuit un IP public, ceea ce iti va aduce o serie de avantaje importante. Astfel, iti putem garanta propria latime de banda in Internet, poti activa Domain Keys sau SPF, esti protejat de spam si nu exista riscul ca mail-urile trimise de tine ajunga in folderul Bulk. De asemenea, vei beneficia de o buna pozitionare in motoarele de cautare si vei putea instala certificate de tip SSL.

Trafic Internet necontorizat

xServers dispune de un data center propriu in Bucuresti, unde sunt realizate multiple interconectari redundante cu importanti furnizori de servicii din Romania, dar si interconectari directe internationale. Astfel, dispunem de o latime de banda suficienta pentru a ne permite sa oferim trafic necontorizat pentru orice tip de serviciu contractat de clienti.info datacenter 

 

Largime de banda minim garantata

Garantam 100 Mbps latime de banda acces in Internet pentru fiecare cont de gazduire web. Astfel, accesul in Internet catre site-ul unui client nu va fi influentat de site-urile altui client.

Protectie anti-flood, firewall hardware 

Toate serviciile sunt protejate de un sistem profesional global de protectie anti-flood care poate curata atacuri DDos/Dos si optional putem asigura si protectii avansate de tip IPS prin intermediul unei infrastructuri performante hardware - HP TippingPoint. Pentru mai multe detalii firewall click aici. 

Suport tehnic NON STOP

Telefonic sau prin e-mail, asigurat doar de administratori de sistem cu cea mai buna pregatire profesionala. 

Conectivitate

In Data Centerul nostru din Bucuresti, Calea Floreasca 169, sunt realizate multiple interconectari redundante cu cei mai mari furnizori de servicii Internet din Romania, precum si legaturi directe internationale.Pentru detalii datacenter click aici 

_____________________ * Inodes numara atat fisiere cat si celelalte obiecte ale sistemului de fisiere (eg. foldere); ** transformare MBps in IOPS:    IOPS = (MBps Throughput / KB per IO) * 1024   MBps = (IOPS * KB per IO) / 1024

Web Hosting

  • Web Hosting Romania 
  • Linux Web Hosting 
  • Web hosting SSD 
  • Licenta gratuita cPanel/WHM 
  • Mentenanta gratuita 
  • Hosting trafic necontorizat 
  • Hosting IP dedicat gratuit 
  • Backup automat
  • Protectie firewall
  • Securitate si siguranta
  • Uptime Garantat 99,9%
Galerie foto
  • ...