xServers Bucuresti - Hosting, Servere dedicate, VPS

Cloud VMware: Dedicated private cloud

High Availability Infrastructure Cluster

 

VMware este cel mai raspandit mediu de virtualizare. Fiind sustinut de marii integratori de tehnologie, ca IBM si HP, VMware s-a lansat ca cea mai stabila solutie pentru sistemele Linux. Serverele virtuale sunt instalate pe o infrastructura de tip SAN (storage area network) si sunt echipate cu discuri SSD Enterprise. Astfel, la acest tip de serviciu garantam un SLA de 99,985%.

Resurse hardware Garantate

Toate serverele virtuale au frecventa procesorului minim garantata si capacitate garantata pentru memoria RAM.

Migrare automata a masinilor virtuale

Marele avantaj al serviciului Cluster VMware in raport cu serviciul Cloud VDS este faptul ca masinile virtuale sunt migrate automat de pe un server pe altul din respectivul cluster, in cazul efectuarii unei lucrari de mentenanta, fara sa se intrerupa serviciile clientilor. De asemenea, daca se constata o defectiune hardware a unui server din cluster, se realizeaza automat o repornire a masinilor virtuale pe un alt server din cluster. Astfel, timpul de nefunctionalitate a serviciilor gazduite pe respectivele masini virtuale se reduce la doar cateva minute, in comparatie cu serviciul clasic de Cloud VDS unde garantam inlocuirea unei componente hardware defecte in maxim 60 de minute de la constatarea problemei aparute.

Instalare si administrare gratuita

Asiguram atat instalarea cat si administrarea sistemului de operare si a serviciilor adiacente (Apache, Mysql, cPanel, antivirus, antispam etc).

Suport tehnic NON STOP

Cu administratori de sistem foarte bine pregatiti, oferim gratuit tuturor clientilor un pachet standard de mentenanta ce garanteaza un timp de interventie de maxim o ora. Punem la dispozitie si doua pachete superioare de mentenanta cu timp maxim de interventie de 30 de minute si respectiv, de 15 minute. Pentru mai multe detalii click aici

Protectie anti-flood, firewall hardware

Toate serviciile sunt protejate de un sistem profesional global de protectie anti-flood ce va apara contra atacurilor DDos/Dos, iar in cadrul pachetului Firewall Advanced asiguram protectii avansate de tip IPS prin intermediul unei infrastructuri performante hardware - HP TippingPoint. Mai multe detalii despre firewall aici.

Trafic Internet necontorizat

xServers dispune de un data center propriu in Bucuresti, unde sunt realizate multiple interconectari redundante cu importanti furnizori de servicii din Romania, dar si interconectari directe internationale. Dispunem de o latime de banda suficienta pentru a ne permite sa oferim trafic necontorizat pentru orice tip de serviciu contractat de clienti. info datacenter

Storage SSD de inalta performanta

Viteza de scriere/citire de 550 Mbps si timpul de acces de 0,015 ms asigurate de acest tip de storage vor face ca site-ul tau sa aiba un timp foarte mic de incarcare. De asemenea, motoarele de cautare il vor pozitiona inaintea altor site-uri.

IP dedicat

Pentru orice pachet ales, iti punem la dispozitie gratuit un IP public, ceea ce iti va aduce o serie de avantaje importante. Astfel iti putem garanta propria latime de banda in Internet, poti activa Domain Keys sau SPF, esti protejat de spam si nu exista riscul ca mail-urile trimise de tine sa ajunga in folderul Bulk. De asemenea, vei beneficia de o buna pozitionare in motoarele de cautare si vei putea instala certificate de tip SSL.

Backup

La toate pachetele vCloud VMware asiguram mijloacele tehnice pentru realizarea unei copii de siguranta (disaster recovery), cu actualizare saptamanala. Va recomandam, de asemenea, sa optati pentru extraoptiunea de doar 4,5€ prin intermediul careia beneficiati atat de copia saptamanala de tip snapshot, cat si de un backup implementat zilnic pe un storage extern. Retinem ultimele 15 versiuni, astfel incat sa aveti disponibil pentru restaurare orice fisier, alegandu-va versiunea dorita pentru restaurare.

Galerie foto
  • ...