xServers Bucuresti - Hosting, Servere dedicate, VPS

R1Soft Enterprise Backup

Tehnologia Continuous Data Protection

R1Soft ocoleste sistemul de fisiere si citeste datele direct de pe disc. Backup-ul la nivel de bloc ofera avantaje fata de metodele alternative, precum viteza de backup si o reducere de I/O, permitand efectuarea de backup-uri fara a pierde din performanta.De asemenea, un important avantaj al acestui serviciu de backup este faptul dupa efectuarea primei versiuni de backup, noile actualizari de versiuni se fac printr-un process de incrementare a diferentelor fata de ultima versiune. Cu alte cuvinte, spatiul ocupat de fiecare vesiune noua de backup este foarte mic, tinand cont doar de diferentele effectuate de client asupra fisierelor pe care le-a modificat de la data efectuarii versiunii anterioare de backup.

Restaurare rapida

Prin caracteristica Bare-Metal Restore, R1Soft iti permite sa recuperezi rapid sisteme mari de fisiere sau servere intregi. Direct din interfata web, printr-un singur click, poti efectua o restaurare granulara la nivel de fisiere, de masina virtuala sau dedicata. Acest produs se integreaza automat inclusiv cu interfata cPanel.

Backup onsite si offsite

Utilizarea benzilor pentru backup-ul offsite este costisitoare, incomoda si consumatoare de timp. R1Soft ofera o metoda mai eficienta - Replicarea Multi-Punct. Puteti efectua cu usurinta mai multe copii onsite sau offsite.

Politici privind pastrarea datelor

Politica de pastrare a copiilor de siguranta este configurata implicit sa retina o versiune zilnica a ultimelor 15 zile calendaristice. Fiecare versiune include atat o copie de tip Bare Metal cat si o copie distincta a bazelor de date din aplicatiile clientului. Versiunile vechi sunt imbinate in mod automat si stocarea lor se recicleaza in mod eficient, prevenind risipa de spatiu. La cerere, putem realiza si un alt model de efectuare a backup-ului, personalizat in functie de nevoile specifice ale clientului. In acest sens va rugam sa inaintati cererea catre departamentul comercial si in functie de necesitatile dumneavoastra veti primi o cotatie de cost.

Verificarea securitatii hard-diskului

R1Soft monitorizeaza datele pentru a identifica eventuale coruperi de fisiere. Acest lucru scade considerabil riscul de a se efectua backup datelor deja corupte si implicit, reduce necesitatea efectuarii de teste.

Criptare

Toate datele sunt transmise printr-un protocol de securitate de tip SSL pentru a proteja impotriva oricarui tip de interceptie a transmisiei.

Galerie foto
  • ...