Catrident-cabinet stomatologic- Bucuresti

Aparate Dentare - Ortodontie

Ortodontia este o ramura particulara a medicinii dentare care trateaza anomaliile de pozitie, constitutionale si de dezvoltare ale aparatului dento-maxilar. In clinica noastra dentara un medic specialist ortodont va va ajuta in restabilirea echilibrului acestuia printr-o terapie de actualitate si un tratament adecvat.

O dantura aliniata nu este doar un factor estetic ci intra mai ales in sfera sanatatii dentare. Dintii inghesuiti, aliniati gresit sau prost dispusi sunt mai greu de curatat. In consecinta ei sunt predispusi la diversa afectiuni dentare sau gingivale.

De aceea este necesar sa beneficiati de un tratament ortodontic corect aplicat. Programati-va acum si medicul nostru ortodont va examina atat arcadele dumneavoastra dentare cat si radiografiile si fotografiile (intreg dosarul ortodontic) pentru a realiza un plan de tratament conform cazului dumneavoastra. In cazul aparatelor mobile (aparate care se pot aplica si indeparta de catre pacient) controalele se vor efectua la 1-3 luni iar acasa pacientul va urma indicatiile medicului ortodont. In ceea ce priveste, insa, aparatele ortodontice fixe fie ca sunt ele metalice sau estetice (ceramice - cele la culoarea dintelui sau din safir - cele transparente) controalele se vor efectua la fiecare 3 saptamani pe toata perioada de purtare. La sfarsitul tratamentului se va purta un retainer fix (o "sarma" de imoblizare pe fata interioara a dintilor) sau mobil pe o anumita perioada de timp indicata de medic diferit de la caz la caz pentru a mentine rezultatul obtinut.

ServiciuPretConsultatie specialist ortodont100 leiModele de studiu diagnostice140 leiPlan de tratament ortodontic150 leiPoze ortodontice100 leiAparat ortodontic fix cu bracket-uri metalice / arcada2.600 leiAparat ortodontic fix cu bracket-uri ceramice / arcada3.000 leiAparat ortodontic fix cu bracket-uri din safir / arcada3.500 leiAparat ortodontic fix cu bracket-uri ceramice / arcada fara nichel3.300 leiAparat ortodontic lingual INCOGNITO / arcada2.500 euroInvisalign / arcada2.500 euroSocial six lingual (invizibil din exterior) / arcada1.300 euroAparat ortodontic mobil900 leiAparat ortodontic lingual (invizibil din exterior) "Stb Light Lingual System" / arcada2.000 euroControl periodic / arcada80 leiControl periodic INCOGNITO sau Stb / arcada150 leiInlocuire bracket metalic80 leiInlocuire bracket ceramic110 leiInlocuire bracket safir130 leiReatasare bracket dezlipit60 leiRetainer mobil tip gutiera rigida transparenta450 leiRetainer fix450 leiReatasare contentie / dinte75 leiDisjunctor1.300 leiMasca Delaire700 leiStripping / arcada100 leiSchimb arc metalic70 leiSchimb arc fizionomic90 leiReparatie aparat mobil200 lei

Galerie foto
  • ...