Catrident-cabinet stomatologic- Bucuresti

Estetica dentara

Albirea dintilor este o procedura foarte la moda prin care dantura dumneavoastra devine cu 6-10 nuante mai deschisa si care, realiizata de profesionisti, nu prezinta niciun pericol pentru sanatatea dintilor dumneavoastra.

Albirea se realizeaza cu ajutorul unui gel ce contine peroxid de hidrogen in concentratie de 30-38% care este potentat sau nu de o lampa cu accelerator de albire (lampa LED). Sedinta de albire propriu-zisa este precedata de periajul profesional cu o pasta speciala abraziva pentru a curata dintii si a permite geluilui si luminii lampii de albit sa patrunda in structura dentara. La sfarsitul sesiunii de albire se aplica pe arcadele dentare albite un agent desensibilizant si remineralizant.

Pentru dintii ciobiti, fracturati, colorati sau cu mici inghesuiri tratamente precum fatete sau coroanele integral ceramice sunt de electie, ele redand un aspect estetic desavarsit zambetului dumneavoastra.

ServiciuPretAlbire dentara in cabinet (include periajul profesional si tratamentul desensibilizat) / arcada425 leiAlbire dentara la domiciliu (include 4 seringi Opalescence si gutiera de albire individualizata) / arcada325 leiAlbire dentara in cabinet - lampa ZOOM - ambele arcade1400 leiAlbire dentara la domicliu - lampa ZOOM - ambele arcade400 leiAlbire dentara  in cabinet cu  lampa LED (include periajul profesional initial si tratamentul desensibilizat) / arcada600 leiWax-up (simulare in ceara pe model) / dinte50 leiMock up (simulare in cavitatea bucala) / dinte70 leiCoroana ceramica integrala Emax (disilicat de litiu)1600 leiFateta ceramica Emax (disilicat de litiu) prep / no-prep1700 leiCoroana zirconiu-ceramica - AD-CAM - frezare computerizata1400 leiCoroana integral zirconiu CAD-CAM (rezistenta si estetica)1500 lei

Galerie foto
  • ...