Catrident-cabinet stomatologic- Bucuresti

Profilaxie

Profilaxia reprezinta prevenirea imbolnavirii dentare si evitarea complicatiilor. In acest sens, este necesara vizita periodica (de 2 ori pe an) la medicul dentist pentru a surprinde din timp eventualele semne de boala.

Detartrajul reprezinta manopera prin care se indeparteaza tartrul de pe suprafata dentara si este indicata cel putin o data la 6 luni.

Air-Flow (prophy jet) este un sistem modern folosit in clinica noastra dentara pentru  indepartarea depozitelor de tartru foarte fine si a coloratiilor de pe dinte cu ajutorul unui jet de bicabonat de sodiu si apa, jet care partrunde inclusiv in spatiile interdentare redand astfel albul natural al dintilor.

ServiciuPretAir-flow (albire mecanica)150 leiAir-flow periodic - la 3-6 luni100 leiAl 4-lea air-flow efectual la 3-6 luni in clinica - GRATUIT pentru posesorii de CARD DE FIDELITATE0 leiDetartraj ultrasonic (ambele arcade, include periajul profesional)200 leiDetartraj ultrasonic periodic - la 3-6 luni (ambele arcade, include periajul profesional)150 leiAl 4-lea detartraj efectual la 3-6 luni in clinica - GRATUIT pentru posesorii de CARD DE FIDELITATE0 leiPeriaj profesional (ambele arcade)80 leiFluorizare - preventia cariei dentare / arcada80 leiAplicare desensibilizant sau fluorizare / dinte80 leiSigilare / dinte ( preventia cariei dentare )100lei

Galerie foto
  • ...