Carpetino - Spalatorie covoare Bucuresti

Curatare canapele, fotolii

CURATARE PROFESIONALA A CANAPELELOR, FOTOLIILOR, SCAUNELOR TAPITATE SI SALTELELOR
Canapelele, fotoliile si scaunele tapitate cu materiale textile necesita o curatare periodica pentru a evita aparitia aspectului de murdar si a mirosurile neplacute. Din pacate, aceasta operatiune este dificil de efectuat de dvs, iar incercarile casnice pot duce de cele mai multe ori la rezultate neplacute, precum aparitia petelor inestetice.

Echipa Carpetino vine în ajutorul dvs, oferind servicii de curatare profesionala a canapelelor, fotoliilor, scaunelor sau saltelelor la domiciliu. Utilizam echipamente profesionale si produse de curatare ecologice si sigure. Aparatul utilizat pentru aceasta operatiune este Sabrina-Maxi, un echipament ce utilizeaza metoda de injectie-extractie cu vid.

Canapeaua sau fotoliile dvs vor capata un aspect curat, fara praf, pete sau acarieni, dar si un miros proaspat si culori mai vii. Durata operatiunii variaza în functie de numarul si marimea canapelelor, fotoliilor sau saltelelor care trebuie curatate.

PRETURI CURATARE CANAPELE, FOTOLII SAU SALTELE
Avand în vedere varietatea tapiteriilor, canapelelor, fotoliilor sau saltelelor de curatat, va rugam sa ne contactati si sa ne oferiti mai multe detalii, pentru a va putea oferi o cotatie de pret corespunzatoare. Mentionam ca nu putem spala sau curata suprafete de piele naturala, sintetica sau ecologica.

Galerie foto
  • ...