Carpetino - Spalatorie covoare Bucuresti

Curatare mochete

Spre deosebire de covoare, mochetele necesita proceduri diferite de curatare si spalare. Principala diferenta este ca toata operatiunea de curatare a mochetei se efectueaza la domiciliul dvs. Echipa Carpetino poate curata mochete atat de uz casnic, cat si pentru companii, birouri, restaurante, hoteluri, pensiuni etc.

Recomandarea specialistilor în sanatate publica este ca mochetele sa fie aspirate de 1-2 ori pe saptamana si spalate profesional macar o data la 4-5 luni. Frecventa curatarii unei mochete poate fi mai mica, în functie de trafic sau de expunerea la factori ce tin de anotimp (incaltaminte uda, cu noroi, zapada etc).

CURATAREA PROFESIONALA A MOCHETELOR PRIN INJECTIE-EXTRACTIE CU VID
Pentru a asigura o spalare si curatare la un nivel inalt al mochetei dvs utilizam aparatura profesionala Sabrina-Maxi Smartkit-MX. Echipamentul este destinat curatarii oricarui tip de mocheta. Sistemul sau cu vid si injectie a apei permite extractia unei cantitati maxime de murdarie de pe mocheta si obtinerea unui timp de uscare mai mic. Echipamentul dozeaza automat detergentul, asigurand aspirarea, pre-pulverizarea si apoi clatirea mochetei.

Putem asigura astfel curatarea mochetelor pentru uz casnic sau comercial: birouri, hoteluri, restaurante, cluburi, pub-uri, banci, magazine, cinematografe, teatre, scoli, universitati.

PRETURI CURATARE MOCHETE LA DOMICILIU SAU PENTRU FIRME
Comanda minima pentru curatat mochete la domiciliu este de 300 lei pentru Bucuresti, respectiv 400 lei pentru Ilfov. Pretul pe metru patrat variaza în functie de suprafata curatata, astfel:

– de la 9 lei/mp
– negociabil (pentru suprafete mai mari de 100 mp)

Galerie foto
  • ...