Teodoru & Asociatii - Societate Civila Profesionala Avocatura Bucuresti

TEODORU & ASOCIATII

TEODORU & ASOCIATII este o Agentie de proprietate industriala full service constituita in 2005, insa beneficiaza de experienta de mai bine de 10 ani a departamentului de proprietate intelectuala a societatii de avocatura Teodoru & Asociatii  - www.teodoru.com.

Societatea este inscrisa in registrul special tinut de Camera Consilierilor in Proprietate Industriala si OSIM sub numarul 67.

In prezent, societatea este compusa atat din consilieri in proprietate industriala cat si avocati cu experienta de peste 10 ani in acest domeniu, inclusiv in contracte si litigii vizand aceste drepturi.

Societatea este reprezentanta in Romania a retelei Marcaria de consilieri in proprietate industriala http://www.marcaria.com/. Societatea foloseste o aplicatie software performanta de administrare a dosarelor de proprietate industriala - http://www.ipmanageronline.com/, care contribuie substantial la administrarea eficienta a activitatii Agentiei. Aceasta aplicatie permite si clientilor verificarea in timp real a stadiului dosarelor in lucru, precum si administrarea comoda a intregului portofoliu de proprietate industriala.

Avocatii si consilierii in proprietate industriala ai Teodoru & Asociatii au o experienta extinsa in domeniul inregistrarii si protejarii de marci - http://www.preliminarysearch.com/ si desene industriale, brevete, dreptului de autor, aspect sustinut si de numerosii clienti serviti pana in prezent.

Litigiile vizeaza atat protectia drepturilor de proprietate industriala cat si interpretarea contractelor de proprietate industriala si de drepturi de autor (copyright), de sanctionare a abuzurilor si a concurentei neloiale si litigii avand ca obiect contrafacerile. In acest sens, exista o stransa colaborare cu societatea de avocatura mama Teodoru & Asociatii. 

In vederea inregistrarii de brevete si modele industriale colaboram cu specialisti ingineri (mecanica, electrica etc), chimisti si medici.

Folosim traducatori specializati pe aceste domenii si care au o bogata experienta in traduceri profesionale complexe - http://www.e-translator.ro/.

Galerie foto
  • ...