Alexandru Musatoiu - Cabinet avocat Timisoara

Scurta prezentare

Alexandru Musatoiu – Cabinet de Avocat Timisoara, membru al Baroului Timis, a fost fondat în anul 2006, pozitionându-se în segmentul de avocati buni si seriosi din Timisoara. În decursul anilor, casa de avocatura a furnizat servicii juridice online si offline - consultanta, asistenta si reprezentare în litigii, atât în partea de vest a tarii (Timisoara, Arad, Lugoj, Caransebes, Resita) cât si în Bucuresti, Cluj sau alte zone din România. Activitatea firmei de avocatura a fost guvernata, de la bun început, de integritate, loialitate, competenta si profesionalism.

Cu peste 17 ani de experienta, cabinetul de avocatura este specializat pe consultanta si litigii în domeniile: business, drept comercial, afaceri, firme, societati comerciale, corporate, imobiliare, investitii imobiliare, tranzactii imobiliare, închiriere, litigii imobiliare, constructii, dreptul transporturilor, malpraxis medical, drept fiscal, contestatii fiscale, contencios administrativ si fiscal, drept civil, divort, partaj, dreptul familiei, logodna, custodie copii, mostenire, succesiune, partaj succesoral, iesire din indiviziune, contracte civile si administrative, dreptul muncii, pensii, litigii de munca, accidente de munca, conflicte de munca, executari silite, contestatie la executare silita, recuperare creante, litigii comerciale, clauze abuzive, daune-despagubiri, dreptul asigurarilor, accidente rutiere, daune accidente rutiere, daune morale, drept contraventional – contestatie amenzi, drept bancar, contracte de credit, ipoteca, insolventa, reorganizare, faliment si proprietate intelectuala.

Una dintre trasaturile care caracterizeaza activitatea unui avocat integru si serios priveste confidentialitatea avocat-client, motiv pentru care nu veti gasi online referiri cu privire la identitatea clientilor nostri. În schimb, puteti gasi sfaturi juridice utile si gratuite în sectiunea Noutati, inclusiv informatii cu privire la onorariile avocatiale. Ca orice avocat bun, abordam fiecare problema juridica complexa ca pe o oportunitate pentru evolutie si perfectionare!

Galerie foto
  • ...