Karies Dent -cabinet stomatologic- Bucuresti

Albiri dentare

Albirea este de două feluri: albirea dinţilor a căror culoare a fost modificată în urma devitalizării (scoaterii nervului) sau a unui traumatism şi albirea în scop cosmetic. 

Albirea dentară în scop cosmetic (bleaching) este un procedeu prin care dinţii sunt aduşi la o culoare mai deschisă decât culoarea lor naturală. Se poate realiza acasă sau în cabinet. Pentru albirea realizată la domiciliu este necesară confecţionarea unor gutiere (conformatoare de silicon) care se aplică pe dinţi.

Albirea dinţilor trataţi pe canal - în cazul acesta este necesară îndepărtarea obturaţiei de canal, introducerea soluţiei de albit pe canal şi închiderea provizorie a dinetlui. Soluţia se schimbă până la obţinerea nuanţei dorite. 

Bijuteriile dentare se aplică pe suprafaţa dintelui, fără a-i afecta smalţul dentar. Fixarea se face cu adezivi speciali. Îndepărtarea acestora se poate face oricând, lăsând dintele fără nicio urmă a aplicarii.

 

FAŢETELE DENTARE sunt mici piese protetice lipite pe suprafaţa dentară a dintelui. Reprezintă soluţia ideală şi minim invazivă pentru un zâmbet strălucitor. Sunt extrem de rezistente la coloraţiile date de cafea, tutun, ceai negru. Prepararea nu provoacă dureri, putându-se realiza şi fără anestezie. Prezintă aspectul cel mai natural din toate restaurările protetice. Faţetele ceramice sunt extrem de rezistente şi pot remedia o gamă largă de probleme: imperfecţiuni de structură, modificări de culoare, coloraţii severe, spaţii interdentare.

In clinică realizăm faţete ceramice.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...