Aligator Atp - Sisteme de inchideri, Bucuresti

Copertine

Copertinele se incadreaza in categoria sistemelor de protectie solara de exterior. Se executa din materiale textile carora li se aplica un tratament chimic specific, care confera acestor tesaturi calitati similare fulgului de gasca (apa aluneca, fara sa ude materialul textil). Se actioneaza manual si daca se doreste, electric. Materialul textil este realizat intr-o gama larga de culori si modele, iar scheletul metalic este din duraluminiu, in general de culoare alba.

Copertine cu brate basculante (Siesta)

Se recomanda instalarea lor pentru protejarea, in general a unor ferestre cu latime de maxim 2,5 m. Acest model de copertina protejeaza atat obiectele din interiorul unei incaperi (ferestre, mobilier), cat si tamplaria in sine a ferestrelor.

Copertine cu brate extensibile

Se folosesc, de obicei, la acoperirea unor terase sau in situatii in care nu este posibila instalarea unor modele montate pe o structura fixa. Pentru usurinta in actionare, la acest model de copertina se recomanda varianta electrica (inclusiv senzor de vant).

Copertine tip basket

Reprezinta modelul clasic de copertina, realizat prin fixarea materialului textil pe o structura de rame metalice multiple. Are utilizare larga la amenajarea deschiderilor de magazine (oferind

Galerie foto
  • ...