Aligator Atp - Sisteme de inchideri, Bucuresti

Rulouri din Aluminiu

Rulourile exterioare din aluminiu reprezinta o categorie de produse care ofera locuintei dvs o protectie solara foarte eficienta. oferind posibilitatea de blocare completa a patrunderii razelor solare in incapere. Sunt executate din lamele de aluminiu cu spuma poliuretanica la interior, si functioneaza prin rulare pe verticala intr-o cutie din aluminiu / pvc, cu dimensiuni variabile (140 – 210 mm).

In functie de stadiul constructiei (in curs de executie / finalizata) se poate opta pt:

- rulouri cu cutie aplicata la exterior (pe perete / pe tamplarie / in glaf); - rulouri cu cutie suprapusa.

In ceea ce priveste posibilitatea de manevrare, rulourile din aluminiu pot fi actionate:

- manual, cu panglica / snur / manivela; - electric, cu motor + intrerupator / receptor + telecomanda.

Se pot executa intr-o paleta diversa de culori, inclusiv imitatie de lemn. Pe langa protectia solara, rulourile din aluminiu au si proprietati de izolare fonica si pot fi prevazute, la comanda, cu sisteme antiefractie.

Rulouri de Aluminiu cu cutie Aplicata

Este o varianta aplicabila in orice moment al stadiului de constructie a cladirii. Solutia de montaj (pe perete / pe tamplarie / in glaf) va fi stabilita conform dorintelor dvs, corelata cu posibiltatile efective de instalare. Daca in faza initiala rulourile se executa cu actionare manuala, se poate opta si ulterior pentru varianta de actionare electrica. Latura cutiei de aluminiu in care se strange ruloul de aluminiu este cuprinsa intre 140 – 170 mm, si difera in functie de inaltimea ce trebuie acoperita.

Rulouri de Aluminiu cu cutie Suprapusa

Este o varianta recomandata in cazul unei constructii la rosu, ruloul de aluminiu urmand sa faca corp comun cu tamplaria ferestrei. Cutia in care se ruleaza covorul este construita din pvc, pt. a asigura o protectie termoizolanta optima. Dimensiunile cutiei: intre 145 – 210 mm / latura. Sinele de culisare sunt tot din pvc si se pot executa pe aceeasi culoare cu cutia.

Pe langa rulourile din aluminiu se poate oferi o varianta economica a acestui produs, cu lamele din pvc.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...