Aligator Atp - Sisteme de inchideri, Bucuresti

Usi Industriale

Usa industriala este un produs destinat inchiderii unor spatii cu destinatie industriala sau comerciala (hale industriale / service-uri auto / spalatorii auto / magazine tip supermarket etc). In functie de componentele utilizate pot fi: - Usi Industriale Sectionale - Usi Industriale tip Rulou Sunt executate in varianta de actionare electrica (cu intrerupator sau cu receptor + telecomanda), avand si posibilitate de actionare manuala, in caz de necesitate. Alegerea modelului de usa industriala (sectionala sau rulou) se face in functie de destinatia si cerintele spatiului ce urmeaza a fi inchis, precum si de posibilitatile reale de instalare de la locul montajului.

Usi industriale Sectionale

Reprezinta tipul de usa industriala cel mai frecvent utilizat, executat din panouri metalice cu urmatoarele caracteristici: - Sunt construite din tabla de otel galvanizat, pline la interior cu spuma poliuretanica, la    grosime 40mm; - Protectie impotriva prinderii degetelor; - Sunt prevazute cu garnituri de etansare pt o buna izolatie termica; - Disponibile la inaltimi de 500 – 600 mm; Paleta de culori: alb / maro / gri / stejar / mahon / altele, la comanda. Optional, usile industriale sectionale pot fi prevazute cu: - Geamuri de vizionare / iluminare; - Usa pietonala. In functie de particularitatile spatiului de montaj, usile industriale sectionale pot fi instalate cu arcurile in fata sau in spate. Motorul pt actionarea electrica se va instala in lateral (in prelungirea axului) sau sub planseu. Sunt foarte solide si asigura o buna protectie termica.

Usi industriale rulou, 77mm

Acest model de usa industriala este executat din lamele de aluminiu de 77 mm, umplute cu spuma poliuretanica. Functioneaza prin rulare pe verticala, in jurul unui ax fixat in lateral in console metalice din otel, deasupra golului de usa. Ca si la modelul de usa industriala sectionala se pot utiliza lamele de vizionare.

Galerie foto
  • ...
  • ...