Aligator Atp - Sisteme de inchideri, Bucuresti

Jaluzele Verticale

Reprezinta solutia ideala si multifunctionala pentru amenajarea interioara a ferestrelor. Jaluzelele verticale au rol atat de protectie solara, cat si decorativ, datorita specificului materialelor utilizate, cat si diversitatii de culori si nuante. Sina de culisare este de culoare alba, si are o inaltime de 25 mm, care trebuie luata in calcul la efectuarea masuratorilor. Pot fi executate cu actionare manuala (snur) sau electrica.

Jaluzele verticale din material textil

Este produsul cu cel mai mare potential de adaptabilitate din toata gama produselor destinate protectiei solare. Jaluzelele verticale textile se pot executa pe diverse latimi de lamela (127mm, 89 mm, 70, mm, 63 mm, 205 mm) si in peste 300 nuante de culori / modele.

Jaluzele verticale din PVC

Jaluzelele verticale din pvc sunt foarte usor de intretinut si foarte rezistente la actiuni mecanie. Din acest motiv se recomanda utilizarea lor in institutii sanitare, spatii umede etc. Latimea lamelei este de 89 mm, iar gama de culouri / modele este diversa (inclusive imitatii lemn si lamele perforate).

Jaluzele verticale din aluminiu

Jaluzelele verticale cu lamele din Aluminiu confera elegant si un aspect placut interioarelor unde se instaleaza. Se pot executa in diverse variante de latime a lamelei (89 mm, 70 mm, 50 mm). Ca si cele din pvc, jaluzelele verticale din aluminiu se pot executa si in varianta perforata, si in peste 30 de culori.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...