AGV Compact Consulting - resurse umane, salarizare Bucuresti

Infiintari firme

Radiere CMI – Cabinet Medical Individual 

Radierea cabinetului medical individual aparent este usor de realizat, însa având în vedere ca trebuie solicitata închiderea cabinetului la mai multe autoritati implicate birocratia complica procedura legala.

Majorarea capitalului social 

Capitalul social al unei firme se poate mari prin emisiunea de actiuni noi sau prin majorarea valorii nominale a actiunilor existente în schimbul unor aporturi în numerar/sau în natura.

Cesiunea interna a partilor sociale 

Cesiunea de parti sociale reprezinta procesul prin care partile sociale detinute într-o companie pot fi transmise partial sau în totalitate catre asociatii interni, indiferent daca sunt persoane fizice sau juridice.

Revocarea din functia de administrator 

Degrevarea drepturilor de administrator se perfecteaza de cele mai multe ori în conditii normale si amiabile, înregistrând aceasta decizie la Oficiul Registrul Comertului.

Numirea în functia de administrator 

Orice administrator poate sa fie numit sau revocat în baza deciziei asociatilor si prin prevederile actului constitutiv actualizat cu modificarile necesare (revocarea sau numirea administratorului în scris).

Suspendare activitate firma 

Oportunitatea suspendarii activitatii este una excelenta de care orice antreprenor aflat într-o situatie delicata cu afacerea la un anumit punct trebuie sa profite. De ce?

Radieri firme 

Închiderea unei firme parcurge doua etape: dizolvarea si radierea, cu exceptia în care asociatii nu se înteleg cu privire la repartizarea bunurilor, când intervine lichidarea firmei.

Rezervarea temporara a denumirii societatii 

Daca va aflati la momentul în care doriti sa înfiintati o firma pentru afacerea dumneavoastra, trebuie mai întâi sa alegeti si denumirea potrivita pentru aceasta.

Schimbarea sediului social 

Cererea din piata pentru sediile sociale în cladiri de birouri este în crestere, de aceea dezvoltatorii continua constructia acestor tipuri de imobile.

Schimbarea denumirii societatii 

Cei mai multi antreprenori se întreba: exista o modalitate usoara de a schimba în mod oficial numele companiei fara a trebui sa reînceapa activitatea cu o firma noua?

Înfiintare punct de lucru 

Deschiderea unui punct de lucru la Registrul Comertului reprezinta agreearea unui nou spatiu, diferit de sediul social, în care firma detinuta urmeaza sa desfasoare activitati economice.

Prelungirea sediului social 

O societate cu sediul social expirat este în afara prevederilor legale de functionare. Autoritatea de competenta fiscala (ANAF ) va declara societatea ca inactiva.

Înfiintare firma – SRL, PFA, SRL-D 

Pentru a lua cea mai buna decizie asupra formei juridice trebuie sa aveti informatiile la îndemâna, iar echipa noastra este aici pentru a va oferi cel mai bun sfat in domeniu.

Cesiunea externa a partilor sociale 

Cea mai avantajoasa si rapida metoda de cooptare a unui nou asociat extern este majorarea capitalului social prin intrarea unui nou asociat în societate, procedura care se perfecteaza într-o singura etapa la Registrul Comertului comparativ cu cesiunea externa a partilor sociale care se face în doua etape.

Galerie foto
  • ...