AGV Compact Consulting - resurse umane, salarizare Bucuresti

Acte firma

Redactare contracte de parteneriat 

Relatia de colaborare dintre doua sau mai multe parti implicate în mediul afacerilor este redat în scris de catre contractul de parteneriat. Având cunostintele si experienta necesara, compania noastra redacteaza contracte de parteneriat în conformitate cu prevederile legale si în conformitate cu conditiile impuse de partile implicate în parteneriat.

Redactare contracte de servicii 

Externalizarea anumitor servicii este o solutie viabila si necesara pentru multe societati atât din tara cât si din afara granitelor pentru a se obtine o eficienta de organizare cât mai buna. De ce este necesara externalizarea anumitor servicii? De cele mai multe ori aceasta optiune apare în cazul societatilor la început de drum sau în cazul celor medii

Redactare proiecte de afaceri 

Planul de afaceri este considerat tezaurul afacerii dumneavoastra, în care sunt gravate obiectivele si viziunea companiei ce trebuiesc sustinute în detaliu prin metodele de atingere al acestora. De cele mai multe ori conducerea companiei beneficiaza de datele înscrise în planul de afaceri.

Redactare contracte de împrumut 

Este indicat ca toate investitiile banesti efectuate pentru afacerea detinuta (în special pentru cele noi înfiintate) sa fie concretizate printr-un contract de împrumut între asociat si societate, astfel aveti posibilitatea legala ca pe viitor sa va puteti recupera investitia efectuata.

Galerie foto
  • ...