AGV Compact Consulting - resurse umane, salarizare Bucuresti

Administrare proprietati

Reprezentare locala la autoritati 

Compania noastra, AGV Compact Consulting, realizeaza servicii de intermediere în relatia cu ANCPI în vederea obtinerii diferitelor documente cu privire la statutul proprietatii detinute (obtinerea rapida a extraselor de carte funciara, înregistrarea proprietatilor pe numele noilor proprietari, obtinerea diverselor avize/autorizatii, obtinerea planurilor cadastrale si a altor documente conexe).

Intermediere notariala 

Daca în procesul de cumparare al unei proprietati oportunitatile sunt multiple si permisibile, în situatia vânzarii proprietatii detinute lucrurile sunt stabilite pe baza unui scop precis: acela de a colecta profitul investitiei realizate. De cele mai multe ori nu se obtine doar amortizarea bunului detinut daca administrarea proprietatii s-a realizat în mod eficient.

Evaluari si reevaluari imobiliare ANEVAR 

Procesul de evaluare necesita colectarea mult mai multor informatii, precum si întelegerea aprofundata a economiei, a industriei si a afacerilor specifice care afecteaza în mod direct valoarea proprietatii intelectuale.Este în interesul si responsabilitatea propietarului sa verifice periodic valoarea economica a proprietatii detinute în vederea identificarii viitorului proprietatii sale pe baza cunostintelor obiective acumulate.

Galerie foto
  • ...