AFD Electric - Firma Instalatii Electrice Bucuresti

Bransament instalatie electrica

Esti in cautarea unei echipe specializate pentru executarea unui proiect de bransament electric? AFD Electric iti sta la dispoztie cu servicii complete care includ sapaturi de pana la 1 metru adancime si conectarea instalatiei electrice la bransament.

Implicarea, profesionalismul si experienta de care am dat dovada de-a lungul timpului ne recomanda ca fiind specialistii potriviti in realizarea serviciilor de bransament electric. Dispunem de personal pregatit, dar si de echipamente care intrunesc toate standardele internationale de calitate.

BRANSAMENT ELECTRIC SUBTERAN – SERVICII LA STANDARDE INALTE DE CALITATE
Bransamentul electric subteran face legatura dintre cablul de la reteaua electrica de distributie si nisa de bransament a abonatului. De asemenea, bransamentele electrice subterane sunt compuse din doua parti:

Bransamentul electric din exteriorul cladirii care este format din legatura de linia de distributie de joasa tensiune pana la cladirea abonatului, realizata cu cablu subteran;
Partea de bransament interioara montata in cladire care cuprinde echipamentul nisei de bransament, dar si coloanele interioare de la nisa la contorul de decontare.
 SERVICII DE BRANSAMENT ELECTRIC LA PRET AVANTAJOS
Intreaga noastra activitate se bazeaza pe profesionalism si responsabilitate, insa ne dorim sa oferim servicii calitative potrivite oricarui buget. Astfel, punem la dispozitie servicii de bransament electric la pret accesibil. Pentru a solicita o oferta personalizata, nu ezita sa ne contactezi!

BRANSAMENT ELECTRIC BUCURESTI SI ILFOV
Echipa de specialisti AFD Electric raspunde cu promptitudine oricarei solicitari din Bucuresti si Ilfov. Drept urmare, ne deplasam in cel mai scurt posibil in toate sectoarele din Capitala, dar si in toate zonele din judetul Ilfov.

 

Galerie foto
  • ...