AFD Electric - Firma Instalatii Electrice Bucuresti

Inlocuire instalatia electrica veche

Schimbare instalatie electrica – servicii complete, la standarde inalte
Schimbarea instalatiei electrice vechi se poate realiza fie pentru prevenirea riscurilor, fie pentru urgente sau in urma unei obligatii impuse de reglementarile aflate in vigoare. O instalatie electrica veche nu doar ca poate presupune costuri mai mari, dar poate cauza si defectarea diferitelor aparate electronice sau electrocasnice. Riscul major este reprezentat de incendierea locuintei sau a constructiei respective.

Daca locuiesti intr-unul din blocurile vechi din Bucuresti sau Ilfov si te confrunti cu problemele aparute din cauza instalatiei electrice vechi, atunci cu siguranta este momentul sa o inlocuiesti.

Echipa AFD Electric este formata din specialisti autorizati ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei) si este pregatita sa iti ofere servicii de schimbare instalatii electrice in cel mai scurt timp posibil si in siguranta. Experienta si provocarile intampinate de-a lungul timpului au facut ca serviciile oferite sa se ridice la cele mai inalte standarde ale calitatii.

SCHIMBARE INSTALATIE ELECTRICA APARTAMENT, CASA, HALE METALICE SAU CLADIRI DE BIROURI
Iti punem la dispozitie servicii complete de schimbare instalatie electrica, incepand de la lucrarile de spargere a zidariei si pana la reparatiile necesare dupa instalare. Echipa noastra format din personal specializat si autorizat poate executa lucrari de schimbare instalatie electrica apartament, casa, hale metalice sau chiar pentru cladiri de birouri.

SCHIMBARE INSTALATIE ELECTRICA IN BUCURESTI SI ILFOV
Ne deplasam rapid in toate sectoarele din Bucuresti si in toate zonele judetului Ilfov pentru servicii de schimbare instalatie electrica. Daca nu esti informat cu privire la tot ceea ce presupune acest serviciu sau ai nevoie de consultanta, nu ezita sa ne contactezi.

SCHIMBARE INSTALATIE ELECTRICA LA PRET AVANTAJOS
Practicam tarife avantajoase pentru serviciile ce implica schimbarea instalatiei electrice vechi pentru ca toti clientii sa se poata bucura de siguranta si eficienta energetica. 

 

Galerie foto
  • ...