AFD Electric - Firma Instalatii Electrice Bucuresti

Instalatii pentru alimentarea cu energie electrica

Cu o vasta experienta in domeniu, echipa de specialisti AFD Electric este pregatita sa finalizeze cu succes proiecte ce presupun instalarea sistemelor de alimentare cu energie electrica. Profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea sunt doar cateva dintre valorile pe care echipa AFD Electric le detine si care se reflecta, fara doar si poate, in portofoliul vast de proiecte.

Pentru persoanele fizice, pe langa calitatea excelenta a lucrarii si responsabilitatea cu care tratam fiecare client in parte, oferim o garantie de 2 ani de zile pentru manopera efectuata in materie de instalatii pentru alimentare cu energie electrica. Mai mult decat atat, fiecare material utilizat in acest proces dispune de o garantie de 2 ani de la producator.

Pentru persoanele juridice, oferim o garantie de 1 an, indiferent ca este vorba despre alimentarea cu energie electrica a intreprinderilor industriale sau a constructiilor civile.

INSTALATII PENTRU ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICA LA CELE MAI INALTE STANDARDE
Principalul obiectiv in domeniul nostru de activitate este reprezentat de oferirea unor servicii calitative, asigurand totodata promptitudine si responsabilitate pentru functionarea excelenta a instalatiilor electrice.

CELE MAI IMPORTANTE BENEFICII DE CARE SE BUCURA CLIENTII NOSTRI
Timp de interventie rapid – Echipa noastra de specilisti este la dispozitia ta oricand ai nevoie si este alcatuita din personal calificat si autorizat ANRE. Nu lasa niciodata siguranta la voia intamplarii;
Tehnici de lucru moderne si materiale de cea mai buna calitate – In functie de nevoile fiecarui client, putem personaliza proiectul si implicit solutiile oferite. Utilizam tehnologii de ultima generatie pentru a ne asigura ca rezultatul final este pe masura asteptarilor clientilor.
Profesionalism si siguranta – Echipa AFD Electric ia toate masurile necesare pentru ca lucrarea sa se desfasoare in siguranta, iar tu sa beneficiezi mai departe de cele mai calitative rezultate.
Daca esti in cautarea unei echipe de profesionisti pentru efectuarea unor proiecte ce implica instalatii de alimentare cu energie electrica, AFD Electric este solutia. Contacteaza-ne oricand ai nevoie de servicii calitative, iar noi ne vom deplasa in cel mai scurt timp la locatia indicata de tine, atat in Bucuresti, cat si in Ilfov.

Galerie foto
  • ...