AFD Electric - Firma Instalatii Electrice Bucuresti

Montaj Paratrasnet

AFD Electric executa lucrari de montaj paratrasnet atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Pentru a exclude aparitia oricarui risc, indiferent de natura acestuia, instalatiile de paratrasnet sunt solutia ideala. Atunci cand nu dispui de instalatii de paratrasnet, instalatia electrica poate fi afectata de trasnete, se poate supraincalzi si ulterior, deteriora. Astfel, paratrasnetul are rolul de a elimina riscul producerii unor accidente naturale si de a-ti proteja familia, dar si bunurile din casa sau cladire.

Echipa AFD Electric este pregatita sa ofere servicii de montaj paratrasnet, indiferent de tipul constructiei: industriala, civila sau comerciala. Mai mult decat atat, putem rezolva chiar si problemele majore aparute in cadrul acestor sisteme. Cu o experienta considerabila, AFD Electric detine in portofoliu numeroase proiecte de montaj paratrasnet.

Oferim servicii personalizate in functie de necesitatile fiecarui client si de tipul instalatiei. Ne asiguram ca sistemele isi dovedesc eficienta intotdeauna, pentru ca fiecare tip de constructie are nevoi specifice. Identificam, analizam si gasim cele mai bune solutii!

Printre principalele atuuri cu care ne mandrim se numara: rapiditatea cu care ne deplasam in locatii, timpul scurt de executie, dar si profesionalismul de care dam dovada in cadrul fiecarui proiect.

CARE SUNT AVANTAJELE UNEI INSTALATII PARATRASNET
Principalul avantaj pe care il ofera o instalatie de paratrasnet este, fara doar si poate, protectia. Dar inainte de a stabili nivelul de protectie, este necesara o incadrare a structurii. Trebuie identificate pozitia, dar si dimensiunile acesteia. Luand in calcul aceste aspecte, poate fi determinat nivelul de protectie necesar.

Alte avantaje:

Nu produce efecte negative asupra arhitecturii sau a hidroizolatiei constructiei;
Nu se impune realizarea unei intretineri speciale;
Nu este nevoie de prezenta unei surse de alimentare;
Nu este afectat de descarcarea electrica.
MONTAJ PARATRASNET – PRET AVANTAJOS
Pentru ca ne dorim ca fiecare client sa se bucure de siguranta si eficienta, preturile serviciilor de montaj paratrasnet sunt accesibile pentru orice tip de buget. Daca iti doresti sa afli mai mult informatii despre tehnicile noastre de lucru, montaj paratrasnet pret sau alte detalii, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0722.253.871. Echipa AFD Electric iti sta la dispozitie!

 

Galerie foto
  • ...