ZDROVIT ROMANIA

Despre noi

Compania Natur Produkt Zdrovit si-a inceput activitatea in anul 1991, prin efortul si sustinerea unui concern germano-polon.

 

In 1996 in parteneriat cu Companiile germane Kruger, Dr Scheffler si Dr Theiss, si folosind cele mai noi tehnologii la acel moment a fost data in folosinta si fabrica de produse farmaceutice din Polonia. Ea si-a castigat increderea la nivel mondial, extinzandu-se si pe pietele solide din Asia sau America.

 

Compania si-a asumat inca de la infiintare sarcina de a oferi satisfactie maxima clientilor sai prin inalta calitate a produselor oferite. Portofoliul cuprinde suplimente alimentare ce contin vitamine, minerale si extracte din plante, dar totodata produse de tip OTC sau produse cosmetice.

 

Produsele s-au dezvoltat constant raspunzand celor mai exigente cerinte ale consumatorilor nostri. in prezent Natur Produkt Zdrovit este una din companiile farmaceutice cu cel mai inalt ritm de dezvoltare, reusind sa imbine cu success bogata experienta si creativitatea acumulate de-a lungul a peste 15 ani de existenta. Compania tine pasul si cu ultimele inovatii tehnologice, implementand cu success cele mai noi standarde de calitate si folosind materii prime atent selectionate inainte de a intra in compozitia produselor.

Galerie foto
  • ...