ZDROVIT ROMANIA

Combaterea stresului si oboselii

...
Magneziu + Vitamina B6

Eficienta maxima in combaterea stresului si oboselii

 

Magneziul este elementul care stimuleaza mecanismele de protectie ale corpului uman, influenteaza sistemul osos, avand un efect de calmare. Vitamina B6 favorizeaza absorbtia magneziului din alimente. Activitatea cu efect sinergic a magneziului impreuna cu vitamina B6 se face simtita in cazul starilor de anxietate care au la baza diferite stari fizice si/ sau mentale, fara sa scada puterea de concentrare.

Preparatul este recomandat adultilor ca supliment alimentar, avand in compozitie magneziu si vitamina B6. Recomandat persoanelor in diferite stadii de oboseala.

 

Ambalaj :

 

Produsul este disponibil sub 2 forme : comprimate pentru inghitit si comprimate efervescente.

 

Compozitie Magneziu + Vitamina B6 – comprimate pentru inghitit:

- Magneziu – 60 mg

- Vitamina B6 – 5 mg

 

Compozitie Magneziu + Vitamina B6 – comprimate efervescente:

- Magneziu – 150 mg

- Vitamina B6 – 5 mg

 

Mod de administrare:

Se recomanda administrarea unui comprimat pe zi.

 

Ambalaj:

Produsul este disponibil sub 2 forme.

Pentru forma efervescenta ambalajul este de 20 comprimate.

Pentru forma de tablete pentru inghitit ambalajul este de 50 comprimate.

...
Ginkgo

Sustine sistemul circulator.

 

Extractul de Ginkgo Biloba îmbunatateste functionarea intregului sistem circulator.

 

Creste cantitatea de oxigen si de substante metabolice din tesuturi, restaurand functionarea lor normala. Neutralizeaza radicalii liberi, protejand celula nervoasa.

 

Compozitie: 40 mg extract de Ginkgo Biloba

 

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi, dupa masa.

 

Ambalaj: 50 de capsule.

...
Zdrovital

Cu totii stim cat de important este sa daruiesti parintilor sau bunicilor un plus de vitalitate care sa ii ajute sa treaca mai usor peste problemele cotidiene.

 

Zdrovital este un supliment alimentar nou pe piata din Romania aparut din dorinta de a oferi un plus de energie si vitalitate persoanelor care au depasit varsta a doua si care se simt slabite si lipsite de energie din cauza deficitului de rezerve de vitamina C, fier si vitamine B.

 

Cu un gust placut format dintr-o combinatie de vanilie si aroma de portocale si cu o concentratie buna de Ginseng, Zdrovital poate reda energia pierduta oricarei persoane care sufera de oboseala, scaderea capacitatii de concentrare si a performantelor fizice si mentale sau care se afla la sfarsitul unui effort fizic intens si prelungit.

 

Adresabilitate: persoanelor de peste 45 de ani pentru cresterea vitalitatii. Este indicat in stari de oboseala si de scadere a capacitatii de concentrare, precum si mentale, in timpul efortului fizic intens si prelungit.

 

Principalele ingrediente ale lui Zdrovital care vor reda energia si vitalitatea oricarei persoane mature sunt : Ginseng, fier, vitamina C, complex de vitamina B (B1, B2, B6, B12).

 

Produsul nu contine zahar ceea ce inseamna ca acesta poate fi consumat si de persoanele care sufera de diabet !

 

Mod de administrare: cate 1 lingura de 2 ori pe zi

Prezentare : sticla 1000 ml

 

Depozitare: a se pastra la temperatura camerei (15-25 grade C), bine inchis, ferit de accesul copiilor. Dupa deschidere, se recomanda pastrarea flaconului la frigider si consumul acestuia in 30 de zile. Prezenta unui sediment nu afecteaza calitatea produsului. Nu se va administra femeilor insarcinate sau care alapteaza. A se agita sticla inainte de folosire.

NU contine zahar !