ZDROVIT ROMANIA

Aspasia

Piele plina de vitalitate, par sanatos si unghii rezistente

 

Aspasia este un supliment alimentar care favorizeaza regenerarea parului, întărirea unghiilor si menținerea unui aspect sanatos al pielii, prin actiunea data de compozitia sa complexa.

Preparatul contine L-metionina, un aminoacid necesar in sinteza proteica. L-metionina este un ingredient structural al parului si trebuie să fie suplimentat prin alimentatie. Actiunea produsului este sustinuta de acidul para-aminobenzoic (PABA), care nu numai că reduce imbatranirea prematura, dar corecteaza si deficientele de colorare ale parului si pielii.

Zincul, prin implicarea sa în multe procese enzimatice și hormonale, are un rol important in regenerarea tisulara, ajutand la pastrarea integritătii tegumentelor si mucoaselor.

Extractul de urzica si extractul de coada-calului sunt surse bogate de minerale (siliciu, calciu, potasiu) si vitamine importante pentru formarea structurii parului si unghiilor, asigurand sanatatea epidermei.

Sorbitol, celuloza microcristalina, acid L-ascorbic, extract de Coada calului (Equisetum arvense), sulfat de zinc, extract de urzica – partea aeriana (Urtica dioica herb.), acid para-aminobenzoic, L-metionina, D-pantotenat de calciu, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, clorhidrat de piridoxina, riboflavina, mononitrat de tiamina, retinil palmitat, D-biotina, hidroxipropilmetilceluloza, talc, ulei de nuca de cocos fract., coloranti: E171, E172, E104, E133.

1 comprimat filmat de 550 mg conține:

Ingredient

Cantitate/%DZR*

Vitamina C

60 mg (75 %)

Acid pantotenic

6 mg (100%)

Vitamina B6

2 mg (143%)

Vitamina B2

1,6 mg (114%)

Vitamina B1

1,4 mg (127%)

Vitamina A

800 μg RE** (100%)

Biotina

150 μg (300%)

Zinc

7,5 mg (75%)

Extract de Equisetum arvense

50 mg

Extract de Urzica herb.

20 mg

PABA

20 mg

L-metionina

10 mg

* % doza zilnica recomandata conf. HG 685/2009

** retinol-echivalent

 

Mod de administrare: adulti, 1 comprimat pe zi, inghitit cu suficient lichid.

 

Galerie foto
  • ...