White Dental Care -clinica stomatologica-Bucuresti

Stomatologie copii

Vizeaza sanatatea dintilor copiilor dumneavoastra. Vizitele la cabinetul stomatologic trebuiesc facute la o varsta frageda inainte de aparitia problemelor. Pentru a le veni in ajutor micutilor avem medici specialist pedodonti care cu blandete si calm vor rezolva orice problema aparuta.

 

PROFILAXIA

Consta in perioajul, fluorizarea si sigilarea dintisorilor temporari cat si cei permanenti. Periajul este necesar pentru curatarea suprafetelor dentare ce au acumulat placa bacteriana.

 

FLUORIZAREA

Are rolul de a suplimenta cantitatea de fluor a dintilor si de a preveni formarea leziunilor carioase si reducerea evolutiei cariilor existente.

 

SIGILARI

Se realizeaza atat pe dintii temporari cat si pe cei definitivi proaspat erupti pentru a ramane indemni pana la maturitate. Aceasta reprezinta umplerea santurilor si fosetelor cu material de sigilare cu eliberare de fluor.

Aparitia cariilor pe dintii temporari nu mai reprezinta o problema majora, iar pentru aceasta mediciii specialisti pedodonti ai clinicii vor realiza atat obturatii pe dinti temporari cat si tratamente endodontice intr.o atmosfera placuta.

Galerie foto
  • ...