White Dental Care -clinica stomatologica-Bucuresti

Stomatologie preventiva

PERIAJUL PROFESIONAL

Are ca scop inlaturarea placii bacteriene, discromiilor dentare externe si este recomandat o data la 3 luni.

 

DETARTRAJUL

Este o manopera nedureroasa si obligatorie pentru o dantura sanatoasa. Are rolul de a indeparta depozitele de tartru format in urma mineralizarii in timp a placii bacteriene si a sarurilor de calciu din saliva. Neindepartarea lui la timp duce catre boala parodontala si este recomandat la 6 luni.

 

AIRFLOW-UL

Este o manopera ajutatoare detartrajului si a periajului oferind o curatare superioara si finisare fiind cel mai eficient in indepartarea coloratiilor dentare extrinseci. Este recomandat purtatorilor de aparate ortodontice fixe, obligatoriu la 3 luni si este recomandat la 3-6 luni in functie de pacient.

 

FLUORIZAREA

Este o manopera care se realizeaza in timpul sedintelor de profilaxie. Reduce aparitia cariilor dentare si dezvoltarea celor existente. Este indicat la pacientii purtatori de aparate fixe, copii, la persoane cu sensibilitate dentinara si post albire profesionala.

 

GUTIERELE PENTRU BRUXISM

Bruxismul il putem avea ziua sau noaptea(diurn sau nocturn), poate duce la abraziune dentara severa rezultand sensibilitate dentara, dureri de cap, de articulatii sau musculare. Rolul gutierei este de a proteja dintii in timpul somnului.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...