Alek Total Serv - sablare, vopsire in camp electrostatic

Vibrofinisare Jante

Ce este virbofinisarea?

 

Tehnologia de prelucrare prin vibrofinisare are aplicatii multiple, începând de la debavuarea pieselor metalice, stantate sau prelucrate prin aschiere pâna la finisarea si lustruirea suprafetelor acestora.

Prelucrarea are loc prin actiunea unor corpuri abrazive de dimensiuni mici sau a unei paste abrazive asupra pieselor de prelucrat, antrenate împreuna într-o miscare vibratorie, într-o cuva, în prezenta unei solutii de activare.
 
De sa alegi vibrofnisarea ca metoda de reconditionare a jantelor?

 

Vibrofinisarea este în România o tehnologie înca foarte putin cunoscuta, mai ales ca procedeu de reconditionare a jantelor, dar atelierul nostru a devenit, începând cu anul 2014, pionier în propagarea acestui tip de reconditionare. Jantele reconditionate prin vibrofinisare sunt spectaculoase si ies imediat în evidenta. Daca doriti sa aveti un set de jante special, complet diferit de cele care se pot vedea zilnic pe drumurile din România, vibrofinisarea este alegerea cea mai potrivita pentru dumneavoastra.
 
Cât dureaza o astfel de reconditionare de jante?

 

Vibrofinisarea este una din reconditionarile de jante care dureaza cel mai mult, deoarece fiecare janta trebuie sa treaca prin 3 etape a câte 24 de ore fiecare de prelucrare. Timpul estimativ pentru o astfel de lucrare este de minim 7 zile lucratoare.

Galerie foto
  • ...